ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: Илиан Илиев с много остро изказване срещу ръководството на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 06.10.2016Коментари (33)10467
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев направи доста остро изказване след победата над Созопол с 2:0 в контрола в Стралджа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът нападна ръководството на клуба заради действията, което то е предприело след загубата от Пирин.

Ето какво заяви Илиан Илиев пред репортер на Plovdiv24.bg след края на двубоя в Стралджа:

"Ще се опитаме да се отдалечим психически от това, което се случи в мача с Пирин. И по-лошото - това, което се случи след мача - в съблекалнята и последвалите публикации в медиите. За 8-те мача от началото на първенството аз не съм виждал толкова хора от ръководството в съблекалнята".

"След поражението от Пирин всички от ръководството бяха в съблекалнята. Искаха да кажат как трябва да се случват нещата. Най-обидното е, че можеха да извикат мен и да ми кажат, каквото имат. Защото аз съм отговорен за съблекалнята. В един момент губя ориентация. Може би с наказания и рязане на крака се решава проблемът. Затова отборът играе без настроение и без хъс. Как веднъж футболистите не получиха похвала".

"За трите победи имам предвид, дори не говоря за равните мачове. И да те заврат в дупка заради една грешна стъпка..."

"Опитваме се да излезем от положението, в което сами се поставихме. Видяхме, че сме сами".

"Най-близките до клуба излязоха да ме оплюят - за селекцията, за конкретния мач, за всичко. Имахме 9 мача, два месеца и половина подготовка. Не можаха ли да ми кажат в лицето. Нямам никакви съмнения в моите футболисти. Това е още по-жалкото - изказвания в медиите, че ще им режат краката".

Вижте изказването на Илиан Илиев в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 6
07.10.2016
06.10.2016
05.10.2016
05.10.2016
03.10.2016
02.10.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Илиане, стига приказки! Може да сте обидени, но човекът с парите има право да ви набие канчетата след такива загуби като от Пирин и Славия. Отборът е без настроение казваш - направете три поредни победи, да видим дали пак ще са без настроение.
0
 
 
Илияне, публиката е зад теб, ако ще си отива някой, това трябва да е Крушарски!
-1
 
 
браво на илиян ...мъжка постъпка . не може НЯКОЙ си ,дори и крушарси да бълват такива глупости ...!!!! всичко си има граници , не може да искаш резултати , а за 10 мача да обещаеш 200 лв премия за Х-са с Лудогорец и дори и тях да не дадеш ...ок трудни времена са ама поне шефчето да се държи адекватно
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 06.10.2016 г.
+5
 
 
Илияне, бий си шута от тия цигани, зае.и го тоя откачалник Крушата. Ще потънеш там - бягай, докато е време!
-1
 
 
За прескачането Илиан е прав. Но не е прав да критикува началниците си по медиите. То е едно и също. Да седнат, да си кажат в очите каквото има и да се работи. Ние искаме резултати, а такива няма. Нормално е да се пита: Защо и кой е виновен? Българските футболисти и треньори трябва да се научат да работят под напрежение. Така е по цял свят в 21-ви век
+6
 
 
Дотук нито един коментар по обвинението на Илиан срещу ръководството. Правилно ли е да се бутат в съблекалнята и с това да игнорират тренера? Това е въпросът към локомотивците.
+2
 
 
От това интервю става ясно, че този човек си тръгва от Локомотив.
+3
 
 
и искам да ти препоръчам да си по-твърд с някой играчи. Покажи им кой командва
-2
 
 
Илиане, по-малко говори и повече работи защото резултатите са плачевни до момента този сезон. Ти как очакваш да реагира ръководството след провалите срещу Славия и Пирин?! От Левски те изгониха и за много по-малко. Действията на Крушарски са много точни и навременни и за изцяло в полза на изчистването на името на клуба. Нека да има разследване да се спре с клеветите един път завинаги! Нека и от другите отбори да направят същото... ако им стиска. А не само да клеветят и подклаждат напрежение в Локомотив!
+7
 
 
В "Локомотив"от много отдавна има два червея,които искат да изядат ябълката,ама дано този път не им стане работата и да назначат за треньор свой послушко.Явно,че организационно работата не стои на здрава основа.А президента явно все още се ослушва и не смее да предприеме радикални мерки.Дано да не стане късно след време.А що се отнася за треньора,убеден съм в правилността на решенията и действията му.Успех г-н ИЛИЕВ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: