ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сега е моментът за историческа първа победа на Ботев над Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 27.05.2016Коментари (32)4997
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) закрива днес сезона с двубой срещу Лудогорец. Мачът, който е по-скоро с протоколен характер, започва в 18,00 часа в Коматево.

Пред жълто-черните обаче се отваря изключителен шанс да постигнат първа победа над Лудогорец, откакто тимът влезе в "А" група. Статистиката показва, че в досегашните 13 двубоя между двата тима в първенството активът на "канарчетата" е 5 равенства и 8 поражения. В турнира за Купата на България Ботев също няма успех над разградчани.

Очаква се днес гостите отново да са в експериментален състав, както направиха това срещу Берое в предишния кръг.

Освен това Ботев е в неприятна серия от 8 поредни мача без победа (6 загуби и две домакински ремита срещу слабаците Монтана и Пирин), припомня Plovdiv24.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 11
27.05.2016
27.05.2016
27.05.2016
27.05.2016
26.05.2016
26.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.05.2016 г.
+2
 
 
Стикс-Jakooo - ти ли се бе, магистрална проститутко! Колко ника ще сменяш вече, лепилар?
-4
 
 
Вероятни стартови състави на двата отбора: Ботев (Пд): Голас, Христов, Терзиев, Димитров, Филипов, Юсеин, Балтанов, Неделев, Васев, Марин, Милев Старши треньор: Николай Костов Спортен директор:Георги Марков Собственици без акции:чандъров и Самуилов фенове: по-малко от стълбовете за осветление Успех момчета! ахахаахахахахахаа
-2
 
 
Дано ръководството си е взело поука и не повтаря грешките си и през новият сезон . А те са доста много - Привличането на очевидно и за обикновен фен играчи , които нямат качества за ,, БОТЕВ,, . Мишо Иванов и гафовете му в Монтана . Прибързаната смяна на Пепо Пенчев и то със пълен анонимни като треньор Шиляк . Довеждането и подписването на договори с Чибамба и Кифуети , като в контролата с ,,Локо,,ГО пак с просто око се виждаше колко е трагичен Чибамба , Кифуати само със един финт срещу наредената като тренировъчни колчета защита на ,,Локо ,,ГО успя да финтира и ръководството за макар и кратък договор . И последва най-големият гаф - тоталното пропадане на отбора през целият пролетен сезон , а дали е бил виновен за това и Костов с рекордната чистка не е сигурно . Защото и с изгонените футболисти едва ли щяхме да изглеждаме доста по-добре .
-3
 
 
Вие сте ненадминати.Ако вашият дом е Колежа, то както и да го гледаме сте бездомници.Първия цирк в света, който без дом сътворява шоу, увековечаващо майсторство в циркаджилъка и отваря нови и нови жанрове в забавлението.Бездомници, наричани още клошари, канят всички пред малкия екран, за подобряване на рекорди- всички да се смеем дружно и от сърце.
+4
 
 
За пореден път под статията за великия БОТЕВ Пд, коментари на малцинството от столипиново, давещо се в собствената си помия от радост, дрискайки мощно! Мангали марш зад ВСИ!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 27.05.2016 г.
-3
 
 
Естествено, че сега е момента, те ако не са без всичките си играчи, не пуснат 3я състав наполовина заспали по бански и плажни кърпи с тия цигани и куци коне ще ги биете точно никога. Добре, че Локомотив ви сбъдна и вашите мечти - да биете Лудогорец и Левски на Герена. Сигурно боли, но пък вие сте свикнали да сте в миманса.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: