ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (23)
"Борислав" избухна с 4:0 срещу "Карнобат"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 12.05.2016Коментари (0)4160
© ФК Борислав
Отборът на "Борислав" най-после избухна и загатна за потенциала си, като размаза с 4:0 гостуващия му тим на "Карнобат". Два гола за успеха вкара развихрилият се Илия Длагонски, а с три асистенции блесна Васил Колев.

Още в 8-ата минута великолепно отиграване на Колев изведе бързоногия Длагонски сам срещу противниковия вратар Славов и първомайският нападател презицно прати топката в ъгъла за 1:0.

След ранното попадение домакините се прибраха в своята половина и заиграха на контраатаки. Гостите пък опитаха да променят развоя на срещата и на няколко пъти застрашиха нашата врата. В 15-ата минута при едно центриране в наказателното поле играч на "Карнобат" чукна топката с глава и я прати в страничната греда.

Васил Колев повтори упражнението в 23-ата минута, когато с отличен пас изведе Илия Длагонски по левия фланг. Нападателят на "Борислав" финтира противников защитник и с невероятен фалцов удар от ъгъла на наказателното поле заби неспасяемо топката в далечния ъгъл за радост на многобройната публика на стадиона.

Успокоени от аванса си, първомайци намалиха темпото и това можеше да им изиграе лоша шега. Гостите все по-често достигаха до противниковата врата, но късметът работеше в полза на "Борислав". В 29-ата минута удар от 20-ина метра на карнобатски футболист тресна горната греда, топката тупна пред голлинията и се върна на терена.

Малко по-късно грешка в отбраната на Борислав позволи на играч на гостите да нахлуе в наказателното поле, но в последния момент бе блокиран. Минута преди почивката футболистите на "Карнобат" за трети път уцелиха греда, пак след удар с глава.

Първомайци стигнаха до третия си гол в 56-ата минута, след като Длагонски, Христев и Батинов разиграха топката по левия фланг. Последва пас към Васил Колев, който нахлу в пеналтерията на гостите и би с левия крак. Топката се удари в горната греда, но връхлитащият Йордан Томов я заби с глава в мрежата.

Класическият резултат съвсем обезсърчи футболистите на "Карнобат" и те свалиха гарда. Двайсетина минути преди края на мача над стадиона в Първомай се изсипа проливен дъжд, който затрудни и двата отбора.

Все пак първомайци се приспособиха по-добре към тежкия терен и в 83-ата минута вкараха четвърти гол. Йордан Томов успя да мушне топката между защитниците на гостите към Християн Христев, който се обърна моментално и технично стреля в левия ъгъл на карнобатската врата.

Победата изстреля "Борислав" с една позиция нагоре във временното класиране. Първомайци вече са 15-ти, след като тимът на "Миньор" (Раднево) загуби с 0:3 в Съединение.

Победата за "Борислав" изковаха: Ферди Мюмюнов (78 - Тодор Тодоров), Кристиян Николов, Апостол Павлов, Георги Неделчев, Тенчо Тенев, Димо Хаджиев (58 - Георги Славчев), Пейо Батинов, Йордан Томов, Илия Длагонски (75 - Божидар Чорбанов), Християн Христев, Васил Колев.

Още по темата: общо новини по темата: 764
23.04.2024
22.04.2024
21.04.2024
18.04.2024
16.04.2024
12.04.2024
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Нов футболен клуб ще бъде учреден в Пловдив
Ботев с уточнение за безплатните билети: Всяко дете трябва да е с възрастен придружител
Арда със свирепа атака по Крумовград: Научете думата "Не" за отговор! Имате да решавате проблеми, които са публична тайна
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: