ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Късна драма отне победата на Ботев срещу Пирин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:12 / 29.04.2016Коментари (89)13463
Ботев и Пирин завършиха 2:2 в изключително драматичен мач от 31-ия кръг на "А" група, който се игра на базата на "канарчетата" в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Мартин Тошев си отбеляза автогол в края на първото полувреме, а след това вкара и в правилната врата. Тодор Неделев с перфектно изпълнение на фаул в 88-ата минута изведе домакините напред, за да се стигне до добавеното време, когато Маркиньос отново възстанови равенството.

По този начин Ботев не успя да прекъсне негативната си серия и вече 5 поредни мача е без успех в "А" група. Жълто-черните имат актив от 30 точки, а Пирин е с 23 точки.

Още в 10-ата минута Пирин можеше да открие резултата. Това стана след грешка в отбраната на Ботев, при която Мартин Тошев бе изведен по лявото крило, последва пас към Тони Тасев и той прати топката в мрежата. Малко преди това обаче бе маркирана засада на Тошев, която бе доста спорна.

Четири минути по-късно бе първата добра ситуация за Ботев. Капитанът Йордан Христов напредна по десния фланг и шутира, но вратарят Красимир Костов спаси.

В 38-ата минута Лазар Марин направи отличен пробив по лявото крило, при който преодоля трима футболисти на Пирин, но ударът му бе слаб и не затрудни Костов.

Така се стигна до добавеното време на първата част, когато жълто-черните поведоха в резултата. След центриране от корнер Наско Милев успя леко да отклони топката с глава и това изненада Мартин Тошев, който също с глава я прати в собствената си мрежа за 1:0.

В 58-ата минута Пирин успя да изравни. Мартин Тошев се реабилитира за грешката си от края на полувремето и засече с глава центриране на Тодор Траянов за 1:1.

Две минути преди края на мача жълто-черните отново поведоха с великолепно попадение на Тодор Неделев. Халфът се разписа директно от фаул, насочвайки топката в горния ляв ъгъл на вратата на Красимир Костов.

При последната атака в мача обаче Маркиньос попари домакините с изравнителен гол, прострелвайки Голас от 6-7 метра.

Ботев: Виктор Голас, Орлин Старокин, Игор Ощипко, Радослав Терзиев, Даниел Златков, Йордан Христов, Лазар Марин (84- Емил Камберов), Серкан Юсеин, Борис Тютюков (26- Божидар Васев -78- Филип Филипов), Тодор Неделев, Наско Милев.

Пирин: Красимир Костов, Александър Башлиев, Румен Сандев, Стилиян Николов, Александър Дюлгеров, Костадин Дяков, Юлиян Попев, Димитър Благов, Тони Тасев, Мартин Тошев.




Още по темата: общо новини по темата: 11
03.05.2016
29.04.2016
29.04.2016
29.04.2016
29.04.2016
29.04.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
С този мач , още един път се доказва , че пътя който са избрали шефовете на ,,БОТЕВ,, е неправилен и само ще прогони все по-малко отиващите на стадиона фенове . Не може с трици маймуни да се ловят и все да се оправдаваме , че пътят е в младите и трябва време за да се развиват. Или да се прави сериозен отбор , с 3-4 по - скъпи играчи , от ранга на Стаховяк , Бобан , Иршак , Анисе и Вандер . Или и от другият сезон , ,,БОТЕВ,, пак ще е брашлян чувал и с още по-оредяваща публика .
на 30.04.2016 г.
-3
 
 
ИСКАМ ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ ДОБРЕ ! ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ И НЯМА ДА БЪДЕТЕ НАЙ -ВЯРНАТА ПУБЛИКА !НЯКОЛКО ПОСРЕДСТВЕНИ МАЧА И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПЛЮЕТЕ И ДА СЕ КАРАТЕ ПОМЕЖДУ СИ!НИКОГА ,АМА НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ СПЛАВТА ОТБОР -ПУБЛИКА НА "Л О К О М О Т И В" ЗАТОВА НИЕ СМЕ ОТБОРЪТ НА Пловдив ! САМО ЛОКО!!!
-3
 
 
А ако не беше измислената засада в началото отивахте на разлика.....понякога колкото и да ви мразя ставате достойни за съжаление.
-4
 
 
За какво ви е стадион рязани,базата ви идва голяма вече хахаха
-3
 
 
Незнам кой мач сте гледали вчера всичките които коментирате, но вчера Ботев играха много добре. Съдията ако беше свирил 20-30 секунди по-рано, сигурно щяхте да пишете други глупости. Само грешката на вратаря и неопитноста на младите в края на мача даде точката на Пирин. Имаше много добри комбинации, имаше положения, владеене на топката ниско по тревата и победата трябваше да е за "канарите". Напоследък има много негативни коментари за Серкан, но той вчера за мен беше най-добрия на терена. Повечето тук, които само мрънкат и целия свят им е крив за мизерния живот който имат, със сигурност вчера не са били на стадиона. Вместо да се радват, че играят млади българчета, че се раздават колкото са им възможностите на този етап, те само акъл дават кое , как, какво трябвало да стане ! Хора които през живота не са дали 5 лева заплата на някой, хайде да не дават акъл как да се развива един от най-обичаните клубове в България. Ако не сте разбрали, вече го няма "родолюбеца", няма държавно спуснати спонсори, няма ги и "големите" пловдивски бизнесмени ! В момента няма пари за големи заплати на готови класни играчи и специалисти по "правилен футбол". Дайте им време на тези момчета и треньорски щаб да станат Отбор . Някой спомена за поколението от 80-те години, които бяха уникални играчи и голям отбор. Само забрави да спомене, че те играеха заедно над 10 години и стигнаха до такова ниво благодарение на времето което им беше дадено за сработване.
+3
 
 
Победата я отне само глупостта, че видиш ли, мача 'вече свърши'... Играе се до края!
-2
 
 
Новини На Разпети петък: Пирин "разпъна на кръст" Ботев (Пд) и потопи Коматево в смразяваща тишина!
0
 
 
Локомотивец но това което видях днеска е отчайващо. Не искам да гледам толкова слаби Пловдивски отбори това е подигравка с всички футболни фенове. Крайно време е да изгоните Костов просто не става за тренер не може да си подреди футболисти прави глупави смени не футболистети ви са виновни виновен е Костов имате достатачно добри футболисти
на 30.04.2016 г.
+2
 
 
Къде забрави най-големия ве майна-Бенкса/Г.Славков/
на 30.04.2016 г.
+3
 
 
Къде забрави най-големия бе брат-Бенкса/Г.Славков/
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: