ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с призив: Без семейства и деца на дербито!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:07 / 21.04.2016Коментари (29)8320
© Plovdiv24.bg
Утре, 22.04, ще бъдат пуснати в продажба една част от билетите за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив, което ще се играе в неделя, съобщиха от фенклуба на Ботев.

Билетите ще бъдат под формата на талони, които бултрасите могат да си закупят от магазина на КПБП след 17:00 часа (в удобно за работещите време).

"Всеки един от вас ще се сдобие най-много с 2 пропуска, които ще са поименни. С тях ще можете да си вземете официалния билет за мача от касите пред входа за гости на стадион "Локомотив", уточниха от "жълто-черния" фенклуб.

Ето какво още бе съобщено чрез фенския сайт на Ботев bultras.com:

Всичко това се правил с цел, за да няма ощетени от наша страна, доколкото е възможно, а най-силно туптящите "жълто-черни" сърца да станат част от мощния рев на Бултрасите на порутения стадион в задния двор на ВСИ.

Призоваваме на стадиона в парк "Лаута" да присъстват само фенове, които ще подкрепят отбора от първия до последния сигнал, които няма да се интересуват от резултата в дербито и ще дадат всичко от себе си на трибуните. Поради обидно ниския брой отпуснати билети, молим семействата и децата да подкрепят "жълто-черния" отбор на Пловдив от малкия екран.

Само БОТЕВ!

Обединени фракции "Bultras"

Още по темата: общо новини по темата: 61
10.05.2016
26.04.2016
26.04.2016
26.04.2016
26.04.2016
26.04.2016
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Смисълът на този призив е не да се изгонят обикновените фенове от стадиона, а да отидат хора които ще подкрепят отбора независимо от резултата. Има само 500 билета и всеки с билет трябва да знае за какво е там. Точно в този мач няма нужда от момиченца на трибуната, които си правят селфита през целия мач защото така е модерно. Аз също най-вероятно ще остана без билет, но поне разбирам ситуацията и знам, че който е там на моето място ще пее и за мен.
-4
 
 
Защо драматизирате? Буферите в Коматево да не би да идват семейства с деца? Всички искаме да сме няколко хиляди там, но като ни дават само 500 билета нека поне да са за хора, които ще подкрепят отбора, а който иска просто да гледа мача, може спокойно да отиде на централната трибуна.
+3
 
 
"Bultras", какви фенове на Ботев сте вие бе селяндури? Да не ходили майки и деца, а дрогирани и пияни боклуци, които нямало значение какъв е резултата да викат "К*р за Локо але".Малоумници, ние феновете на Ботев, ходим от десетки години на мачове с децата си, с майките си, със сестрите си и т.н.И затова преди години бяхме по 50-60 000 на ст."9 септември", а сега сте 500 наркомана в жълто-черно и 1000 такива в черно-бяло. Изгонихте хората от стадионите.Кой нормален ще си заведе детето и да ви слуша к*ровете и псувните.А един ден като направят ст."Христо Ботев" ще си ходите пак 2 000 на мачове, защото децата няма да седнат пред телевизора да се възхищават на нашия отбор средняк, който се спасява с гол в 94 мин. от загуба с Монтана.Тъпанари.
+2
 
 
молим семействата и децата да подкрепят "жълто-черния" отбор на Пловдив от малкия екран.....
+10
 
 
Що за простотия е това, по дяволите? Да се подиграваш за нечий друг порутен стадион, при положение, че твоя изобщо не се вижда вече от бурени??!! Да призоваваш нормалните хора, които искат да преживеят с децата си един футболен празник да си останат вкъщи, за да може на стадиона да влязат само олигофрените??!!?! Ботевист съм от 20 години и милея за отбора, но такъв идиотизъм не е имало и през най-тъмните христолови години. Срам ме е от вас и предварително се извинявам на всички нормални фенове и на двата отбора за всички простотии, които авторите на горната диария ще сътворят в неделя! Само Ботев!
+4
 
 
Приятели Ботевисти, когато си изхвърлиш празния КЕН с бира по средата на улицата показваш, че не уважаваш личността Христо Ботев, клубът Ботев Пловдив, градът Пловдив, родителите си и самият теб. Показваш, че си на нивото на мангала бъркащ по кофите! Показваш низост, простащина и излагаш съответно първо клубът, фланелката с която си и общността на Ботевистите. Хайде тези 500 сърцати фенове зарязали жените си и децата си в къщи да не излагат другите хиляди Ботевисти и един път да отидат трезви?
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 21.04.2016 г.
+8
 
 
Аз пък призовавам всички фенове и от двете агитки да се въздържат от хулиганства. Нека всеки, който иска да може спокойно да отиде на мача да го направи.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: