ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (18)
Кметът: Вторият гребен канал може да се изгради само за 12 месеца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 18.03.2016Коментари (33)6459
© Plovdiv24.bg
Вторият гребен канал в Пловдив може да бъде изграден само за 12 месеца. Няма да бъде сложно съоръжение от строителна гледна точка.

Това заяви кметът на града Иван Тотев в присъствието на президента на Европейската асоциация по кану каяк Алберт Ууддс и генералния секретар Бранко Лаврик.

Двамата гости продължават и днес инспекцията си на гребния канал, където от 14 до 17 юли тази година ще се проведе Европейското първенство по кану-каяк за юноши, младежи и девойки до 23 години, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Общината има вече готов проект за втория гребен канал и се надявам до края на 2016 година да започнем с неговото изграждане. Без него градът ни вече няма как да е домакин на голямо първенство по гребане", допълни още Иван Тотев.

Още по темата: общо новини по темата: 72
21.02.2023
23.08.2022
20.04.2022
03.02.2022
10.08.2021
18.02.2021
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Повечето "граждани" не искат 2 Гребен канал...не искат Детски площадки щото били скъпи,не искат вело алеи...не искат Фонтани щото били колкото Лувъра с експонатите..Не искат зоопарк или кът...щото много се крадяло и се изсичали дървета. Какво искат гражданите в село раждани ? Искат Улици с асфалт пред дома си.Искат модерни светофари,да може в град с 200 000 коли незнайно как да няма задръставания.Искат МОЛ-ове...не щат реновирани стари складове,на които да се даде нов живот.Та тези "граждани" искат Общината да им ДАДЕ нещо пред панелния блок...нещо за старата немска кочина която е без катализатор...искат Бетонни кенефи да обикалят като мухи без глави..Искат нещо за ЛИЧНАТА си копаня и кочина..Бързат да си направят ламаринен гараж пред блока но си паркира колата някъде другаде,щото в гаража държи компоти и дърва.Паркират на Алеите щото нямало къде.Щото те това на СЕЛО са го нямали и си го искат тук.А когато им направиш нови спирки,нови алеи или измажеш някой фасада...Селските им отрочета бързат да потрошат ,нашарят или насерат всичко щото в къщи родните им селяндури ги възпитват така.Да не уважават местната власт,да не уважават труда и красивото...а да мислят само за своето си.Тесногърда,селска паплач...това е Пловдив в последно време!
+1
 
 
Една улица се прави половин година , а пък за гребен канал да не говоря.Оправи пътищата първо тогава мисли за глупости... олигофрен
+1
 
 
Аз предлагам да направим и трети гребен канал, със симулация за рафтинг. Много гости ще привлечем, и няма никой да се разхожда чак до Струма.
-1
 
 
Разни късогледи и кухи еснафски душици да не се изказват кое е приоритет и кое не за Пловдив.Ако корените ви са от село,гледайте си в подредената купаня или си заминавайте в някой подреден град.За да има лице града и да се забелязва от вън,му трябват събития,обекти които да ги ИМА и да са модерни и да обслужват тези събития.Мястото за отмора на пловдивчани е по алеите и покрай заведенията на Гребната.Не съм видял по поляните между Марица и Гребната наплив да отдъхват пловдивчани.Престанете да преигравате,да се тюхкате и селски фасони.2 канал ще е по малък,с релакс зона и ще допълни големия за сериозни състезания,които световната федерация изисква от години.А когато няма състезания,пак ще си тичкате,ще си клепите по пейчиците пък ако искате и водно колело може да покарате.Едно такова облагородяване и инвестиция не е минус за града и прави гребния комплекс ЗАВЪРШЕН и в крак с 21 век за гребен спорт на свтовно ниво.
-1
 
 
Направихме зала и за кого кмете като няма спорт в Пловдив.Гребен канап 2 е хубаво но пак питам има ли го гребането в Пловдив или ще правим канал за едно две световни на година -две.Направете поне един стадион за футбол да не говорим за лека атлетика .
на 18.03.2016 г.
+1
 
 
Защо ни е на нас гражданите втори гребен канал.Кварталите и улиците ни тънат в мизерия,а реализираме проекти които ни струват доста скъпо. Ползват се от единици любители или спортисти, а в годината се ползват едва няколко дни за мероприятия. Колкото и да ни иска, нямаме бюджета на мегаполис за да си позволяваме такива харчове и да понасяме издръжките им в следващите години.
-2
 
 
Пародията на колело до водната, ни струва колкото Лувъра заедно с експонатите! Не искам и да си помисля, колко ще ни струва- втори гребен канал! Давай Тотев, бетонирай целият Пловдив за радост на селяните, а ние - пловдивчани да се изселваме, а?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Марица с класика при юношите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: