ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (23)
Николай Костов: Имам ясен състав да дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:46 / 12.02.2016Коментари (4)3636
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Пловдив Николай Костов изрази разочарование от резултатите на тима в контролите на турска земя, но въпреки това е наясно с почти на 100% със стартовите 11 за дербито с Локомотив Пловдив. Звездата на тима Тодор Неделев пък се очаква да е готов за мача със "смърфовете", след като се контузи в бедрото на последната тренировка. Както е известно, "канарчетата" спечелиха своя първи двубой срещу Поли Тимишоара 4:1, след което записаха три поражения и две равенства. Последното от тях беше в четвъртък с Домжале за 0:0.

"Не мога да бъда напълно доволен от това, което свършихме като обем на работа. Наруши се малко нашата работа, тъй като се разболяха доста футболисти. Поради това нарушихме баланса в някои от тренировките и като цяло даде отражение на нашата подготовка. Иначе като цяло съм доволен, тъй като абсолютно всички футболисти вече са здрави. Направихме нелоша подготовка, работихме предимно за сила и тактика. Доволен съм, но не и от резултатите, които постигнахме. Не желая да влизам в подробности и поради какви причини записахме лошите резултати. За нас резултатите са много важни дори в контролите, тъй като имаме много млади играчи, които имат нужда от трупане на самочувствие. Да се появява дух в тях. Именно това е една от причините за недоволството ми от тази подготовка"

Относно думите, че има много добър отбор

"Не искам да се изхвърлям, но моето мнение и след тези резултати е, че имам добър отбор. Начертали сме си пътеките, но не сме на главния път, както се казва. Мисля си, че отборът се развива добре. Всичките футболисти осмислят стила, който налагаме. Имаше, разбира се, колебания на моменти особено в младите, тъй като натоварванията за тях бяха малко по-тежки, но това е нормално. Като цяло съм доволен, че всеки един от играчите прояви професионализъм и бяха много сериозни и съзнателни в тренировъчния процес".

Неделев ще играе ли срещу "смърфовете"

"Не вярвам Тошко да пропусне мача с Локомотив Пловдив. Говорих с доктора, който ми каза, че травмата му не е толкова сериозна. Той не е в много добра кондиция и има причини затова, както знаете, той няма голяма игрова практика. Малко се натовари повече, след което се разболя и силите го напуснаха, точно когато трябваше да се чувства доста добре. Той е млад футболист и бързо ще се възстанови. Тошко може да играе футбол и затова единственото, което трябва да следим е неговото здраве".

Наясно със състава на Локо Пд

"Ротации щях да правя дори и без вируса, след като исках да видя всички играчи - и млади, и стари, как взаимодействат помежду си. Също така как излизат от сложна ситуация. Това е част от играта. На 90%, да не казвам на 100% съм наясно със стартовия състав срещу Локомотив, но няма как кажа, но горе-долу се нареди пъзела"

Златков

"Даниел Златков мина успешно операция, а при завръщането в Пловдив започва с тима, но е много назад с подготовката и няма да играе първите мачове. Той трябва да влезе постепенно в тренировъчния процес, тъй като изостанал доста физически. Няма да е правилно да го подложим на такива натоварвания изведнъж".

Младите в тима

"Впечатлен съм от техния подход към работата и желанието им. Принципно на всеки млад футболист целта е да играе. По-опитните тренират, за да побеждават, а по-младите, за да играят. Такава е природата на играчите. Справиха се добре с всичките занимания, които имахме. Още веднъж повтарям - понесоха нормално всичките натоварвания за сила, които не бяха толкова леки. Наистина съм доволен".

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 81
11.11.2016
25.02.2016
23.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Все пак въпреки , многото резерви към треньор и ръководство , нека напълним стадиончето и запеем с цяло гърло ....
-5
 
 
....И ако Серкан е в този състав , а от контролите до тук се вижда , , че това е сигурно нищо добро не ни чака в дербито
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
И доиграването не помогна на Мико да направи обрат срещу белгиец
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: