ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (16)
Фенове на Ботев и Локо се засипаха с обиди преди дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 11.02.2016Коментари (36)6770
© Plovdiv24.bg
Един от известните привърженици на Ботев Пловдив Божидар Божилов коментира пред "Меридиан Мач" казуса с билетите за дербито.

"Смятам, че колкото ни е капацитетът на стадиона, толкова билети трябва да дадем на съгражданите си. Те ни предоставиха по правилник 10% и ние им даваме толкова. Те започнаха войната. Според мен са комплексари и селски тарикати. 

Ние нямаме проблем да дойдат и 1000 човека. Да заповядат. Но си има закони всеки си отговаря за последствията. Ако някой чупи си плаща. Ще си има дела. Знаете, че Ботев, където и да играе - в Космоса, в Тракия или в Коматево, ще се изсипем в пъти повече от тях. 

Знаем им селските номера, надявам се след построяването на стадион "Христо Ботев", сами да си направят сметка, колко човека идват на гостуващите им мачове срещу нас. От доста време ние искаме един път завинаги да се разберем, но нали знаете, кои не приемат."

Георги Михайлов от агитката на Локо Пловдив пък коментира пред изданието:

"Не виждам каква драма има за билетите. По-точно няма как да има драма при нас. На всеки лицензиран стадион бих отишъл, но в онова село никога. Досега всички дербита в Коматево съм ги гледал с наши ултраси в заведения на по бира. В онази клетка, какви да ги върша? Нито може да се гледа, то там не е и стадион. Няма драми, ние си знаехме предварително и колко билета ще ни отпуснат."

Още по темата: общо новини по темата: 81
11.11.2016
25.02.2016
23.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Никога пари от моя джоб в ръцете на жълти помияри!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 11.02.2016 г.
-5
 
 
С присъщата си за комунистическите чеда безочливост и арогантност, феновете на създадения през 2010г. нов Ботев с прякор "неградските" обявиха, че действията им са продиктувани от "селски номера", които видите ли Локомотив им причинил. Като фенове на пловдивския любимец сме длъжни да припомним на неградските ни приятелки няколко факта: - селски номер е да си смалите сектора специално, когато ви гостуват публики от София и Пловдив, които имат големи бройки. Същия тротоар, който с незнайно какви рушвети и политически връзки е взел лиценз като "гостуващ сектор" безпроблемно се разширява до 800 човека. - селски номер е когато ти дадът билети за дербито предварително да ги копираш на цветния ксерокс с надеждата в навалицата да влезнеш фалшив билет. - груб селски номер е, когато се играе дерби на националния стадион Васил Левски, с капацитет 46,340 седящи места да отпуснеш 1200 билета на "гостуващата" публика. - груб селски номер (този път към собствената си публика) е да оповестиш на всеослушание как ще дойдете в Пловдив няколко пъти повече хора, ще разбиете пловдивската полиция и ще "бутнете Лаута", след което да дойдете 100 човека повече от отпуснатата бройка и въпросната полиция с право да ви премаже след селския опит за влизане без билет. Цялото ви съществуване скъпи неградски приятелки е един "груб селски номер", който един престъпник извъртя на цяла България и избяга в Сърбия. Обикновено игнорираме подобни мозъчни полюции защото сме пределно запознати с тоталната липса на интелект сред "отговорните" лица във вашата т.нар. публика, но този път леко прекалихте с депесарщината и се наложи да ви отговорим на неградските вопли. Поздрави от Пловдив, Истинските Майни
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.02.2016 г.
+3
 
 
Абе, Михайлов - то и вашето не е стадион - ни трева, нито трибуни, камо ли клетката за гости. А и ти кога стана гражданин, че не ходиш "в онова село никога"?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Публиката беше заменена от фейнки...малки,дрисливи,сополанковци,които днес са готови да правят свирки на любимите си патерици,утре са готови да се избият кой ОБОР е по велик. Времената се промениха....и президентите цървули и селски тарикати и фейнките(не привърженици) и те същите.Няма футбол щото няма кой да търси сметка.За малките кретенчета е важно да цъкват минуси и да правят свирки на всеки нов месия-благодетел...и понеже са кухи и не помнят,не се усещат ,че минават десетилетия в които оборите им кретат!
+2
 
 
Тия и двамата в статията са олицетворение на новоизлюпените "ултраси" на Ботев и Локо, които заляха стадионите през последните 15-на години и изгониха нормалните фенове на футбола в Пловдив от Лаута и Колежа (сега Коматево). Едно време нямаше сектори, хората си ходиха спокойно заедно с комшиите и приятелите им фенове на другия отбор на мачовете, и аз съм го правил не веднъж. Откакто дойдоха дегенератите с бръснатите глави и превзеха и фен клубовете, се почна с тая омраза и война. Не се виждате колко сте смешни и двамата с подобни глупави изказвания и обиди и нападки.
+6
 
 
А Георги Михайлов знае ли, че над 80% от жителите на Коматево са фенове на локуту?
+4
 
 
И двата отбора сме много зле откъм публика и футбол в момента ,даже ми е смешно като ги гледам тези "закачки" . Друг е въпроса нормално ли е в "сектора" за гости изобщо да се допуска публика.
+6
 
 
Както се казва нека победи по добрия.Никога няма да се прегърнем с папагалите .В това е интригата .Ако няма заяждания ,обиди какво дерби ще е това.Нормално е два отбора от един град да се противопоставят.Винаги ще има обидени и обиждащи в това дерби и това е част от колорита на дербито.Само локо пд пък каквото сабя покаже.
-4
 
 
Божо, като го тресе комплекса, защо не отговори, да не би да са ни давали повече билети друг път, че сега избива комплекси завалията? Защо не коментира и факта, че огромна част от феновете на Ботев не искат и да стъпят в Коматево, заради ужасните условия за мач от АРФГ!? Никой от нас не е искал повече билети! Дори и да не ни дадат такива, няма да има драми. В онзи "сектор за гости" нито се вижда, нито се чува! Пълна пародия на стадион, да не говорим, за "клетката" за гости! Божо, селски тарикати винаги сте били и ще бъдете вие, защото селския тарикатлък се състои в това, че всеки селяндур си мисли, че за него всичко е позволено и че той е повече от другите! Така мислите точно вие жълтурите! Кой не си купи билети на последното дерби на Лаута? Защо? Какво постигнахте с това? Бой от полицията, жалко присъствие в сектора за гости и една заслужена загуба! Сега жалката ви цел е, да се случи същото и с нас, а именно с въпросната каса за гости, на която ще се продават билети преди мача. По-конкретно: Нашите фенове идват 30 минути преди мача, искат да си закупят билети, но очакваните 300-350 души няма как да сторят това, за 30 мин. нито за час! По този начин ще се ескалира напрежение и оттам полицията трябва да се намеси.... Ясно и много тъпо! Но нищо! Дербита тепърва ще има, а на Лаута има място не за 500, а за 2000 гостуващи фена. За вас ще има по 500 билета, а в Куматюу няма как да ни дадете повече! Кой губи от тази тъпа вражда ? Нека всеки да си отговори сам! Ние си имаме поне стадион, на който можем да посрещнем оредялата си публика и тази на гостите, които и да са те! Вие имате ли стадион с подобни възможности? И въобще, имате ли стадион? Дано дербито да мине без ексцесии и побои и да победи по-добрия в този мач! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: