ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица изпусна победата над Чико след грешки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:13 / 07.02.2016Коментари (1)2049
© Пресслужба на Марица
"Марица" загуби с 3:2 от състезаващия се успешно в Югозападна "В" група тим на "Чико" (Бяга) в контролна среща играна днес на стадиона в пазарджишкото село Лесичово. 

"Жълто-сините" започнаха добре срещата и през първата част бяха по-активният тим, като създадоха опасни положения пред вратата на символичните домакини. 

Андрей Атанасов откри резултата с глава след центриране от ляво. Атанасов се възстановяваше от контузия и това бе негов неофициален дебют за "Марица", който той ознаменува с гол. 

През втората част Димитър Юруков отбеляза втори гол за "Марица". След центриране от ляво Юруков с хубав удар прехвърли вратарят на "Чико" и направи 0:2. 

Последваха някои смени в състава на пловдивският тим, в следствие на които играта на състава се промени, а грешките зачестиха. След грешки в отбраната символичните домакини успяха да вкарат на три пъти, с което постигнаха обрат и се поздравиха с успеха.

След срещата старши-треньорът на "Марица" Стоян Димитров коментира специално за "Фейсбук" страницата на "Марица" впечатленията си от срещата, както и като цяло от подготовката до тук: 

"Не съм доволен от негативния резултат. Изпитваме сериозни проблеми във защита и по-специално с двойката централни защитници. Допускаме грешки, които противниците ни наказват. Вратарите ни също не са в добра форма. Днес не играха и двама основни състезатели, което оказа влияние. 

До 60-та минута на мача отборът стоеше добре на терена. След извършените смени футболистите не действаха концентрирано и допуснахме грешки. Вярвам, че във времето до началото на шампионата ще отстраним проблемите, които имаме и съставът ще бъде готов за пролетния дял."

Отборът на "Марица" заминава на лагер в Смолян във вторник. Тимът ще тренира на естествения терен на стадион "Септември" в квартал Райково и ще остане в града до петък, след което се завръща в Пловдив. За събота се предвижда и последната контролна среща. 

"Ще наблегнем на тактическите тренировки. Голям проблем за нас е това, че отборът на практика не е тренирал на естествен терен. Няма как без тренировки на голям терен нещата да се получат. Надявам се времето да е добро и на лагера Смолян да бъде ползотворен за отбора и подготовката му."

Относно състава има някои промени, които са настъпили в последните дни. Виделен Сердарски отново е решил да напусне "жълто-сините", тъй като ще започва работа. От вчера той отново се присъедини към отбора на "Асеновец". 

Антонио Цанков преминава в състезаващия се в "Б" група тим на "Оборище" (Панагюрище) и ще подпише професионален договор.

Любомир Цеков е спечелил конкурс за преподавател по физическо в Медицински университет Пловдив. Така той няма да може да тренира всекидневно и ще се раздели с "жълто-сините". По всяка вероятност Цеков ще играе в някои отбор от областта без да тренира редовно. 

Политиката на "Марица" е играчите от представителния тим да се занимават само с футбол и да тренират ежедневно. В зоните, които освобождават напускащите футболисти при нужда ще бъдат привлечени нови.

Марица: Петър Начев, Самер Алхусеин, Димитър Мичков, Алил Кардашев, Мирослав Пушкаров, Красимир Иванов, Петьо Димитров, Венцислав Гюзелев, Андрей Атанасов, Димитър Юруков, Борислав Никифоров. (Йълмаз Сюлейман, Тодор Иванов, Александър Александров, Георги Арабаджиев, Георги Георгиев)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Смешно е да се разчита, че добри футболисти ще играят в Марица за заплати по ниски от минималната. При това положение е необходима повече гъвкавост и компромиси.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: