ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наказват Ботев за расизъм!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 01.12.2015Коментари (13)5955
© Bulphoto
Сериозна финансова санкция е на път да получи Ботев, съобщава в "Меридиан Мач". Почти сигурно "жълто-черните" ще трябва да платят 37 500 лева заради прояви на расизъм от страна на феновете по време на гостуването на Литекс. 

Дисциплинарната комисия към БФС отложи своето решение по казуса за следващото си заседание, за да може да събере повече доказателства. 

Делегатът на двубоя в Ловеч е описал всичко в детайли, а именно - че тъмнокожите играчи на "оранжевите" Данило Асприля, Петрус Бумал и Елтон дос Рейс, са били обиждани на расова основа от страна на бултрасите. Със сигурност при наказание, ръководството на Ботев ще обжалва.

През този сезон БФС вече наложи финансова санкция за расизъм. Става дума за другия пловдивски тим - Локомотив. "Смърфовете" бяха наказани отново след мач с Литекс. А обижданият от техните фенове играч бе именно Асприля. В следствие глобата бе намалена почти на половина - 19 000 лева.

Ботев ще бъде четвъртият роден клуб, който е наказан заради прояви на расизъм. Другите три са Левски, ЦСКА и Локо (Пд).
Още по темата: общо новини по темата: 19
16.12.2015
04.12.2015
01.12.2015
30.11.2015
30.11.2015
28.11.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
тъпите германски учени дето ни се смеят ,че, 85% от генома на жителите от Мали Нигер и Алжир и др. е български но супер чернилки чак сини или пък името Индия дали го прабългарите ,та някои индийци още се чудят откъде им са еврочертите на техните северозападни съграждани - бялата каста които англичаните ги благотворят спасили ги от болестите на вековете...Така тъмнокожите футболяги не ги е страх от метафорите на феновете а от това което те въплащават-свободата-това страховито знание.Това не оставя място за утеха,не допуска убежище ,където да се скрият клеветниците от бфс и си гепват мъни от инвеститорите на бг футбола...
на 01.12.2015 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Крайно време е да се спре с порочната практика клубовете да плащат за изцепките на лумпените. Който е виновен - за димка, бомба или обиди, да си носи последствията!
+4
 
 
Браво на вас!!!Не стига,че глоба ще отнесем,ами паднахте на нивото на една от най-лошите агитки в България,тази на Левски...и им се подигравате и каквото те правят се повтаря от нашите фенове.....Кога ще узреем до толкова,че да кажеш фен на футболен отбор няма да се свързва с бой,псувни,расизъм и малоумщина....За*би
с .. . с. с.с .с с. с.с
+4
 
 
Аман от Пловдивски геноцид!
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 01.12.2015 г.
+6
 
 
Какъв расизъм, какво наказание, като в Ботев си имаме и циганче, и черни? И никой от тях не може да се оплаче от това, че феновете имат желание да ги правят на сапун!?!?!? Това ще е поредното малоумно и незаслужено наказание за Ботев.
+10
 
 
Сигурно нашите фенове си знаят кои са се "проявили", но те няма да плащат. Ще им се размине и сега. Въпросът е: Докога ще продължава така? Защо клубът трябва да плаща за простотиите на няколко тъпанара?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: