ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (24)
Един от лидерите на Берое: Идваме за победа в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:36 / 27.11.2015Коментари (0)1945
© Beroebasket.com
Отборът на Берое продължава подготовката си за предстоящото гостуване на Академик Бултекс 99 в Пловдив. Срещата, която е от 8-ия кръг на Националната баскетболна лига, ще се играе утре от 18,00 часа в зала "Строител". В състава на "зелено-белите" няма здравословни проблеми и старши треньорът Любомир Минчев ще може да разчита на най-добрите си играчи в търсене на пета поредна победа в първенството.

Преди изиграването на срещите от този кръг Берое е на четвърто място в класирането с 12 точки, Академик Бултекс 99 е на осмо с осем точки. В последния кръг старозагорци победиха Левски 2014, докато съперникът им загуби от Рилски спортист.

Двата тима вече се срещнаха еднъж този сезон. Като част от подготовката за шампионата през септември двата отбора изиграха приятелски мач, спечелен от "зелено-белите" с 81:57.

"Трябва да докажем на терена ролята си на фаворит. Нашата цел в Пловдив е да играем здраво и да спечелим този двубой. Стремежа ни е във всеки един мач да подобряваме играта си. Разбира се, че е добре когато побеждаваш и самочувствието е друго. Но сме и наясно, че това, че сме спечелили няколко мача не означава, че противниците ще излязат и ще се бият сами. Трябва във всеки мач да се доказваме", коментира пред официалния сайт един от лидерите в състава на Берое Станислав Ваклинов.

"В никакъв случай поредицата от поражения на Академик не бива да ни успокоява. Защото е напълно възможно въпреки това съперникът да се мобилизира и да ни изненада. Това обаче важи за всеки един съперник, трябва към всеки да подхождаме с необходимия респект", допълни още баскетболистът на Берое.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: