ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (18)
Дани Каназирева: Честна игра, мъжко и достойно поведение не само в спорта, но и в управлението града ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:43 / 04.10.2015Коментари (5)10018
©
"Ние спортистите симпатизираме на хората, които искат да направят нещо ново за Пловдив, имат не само желание, но и воля и качества да реформират града ни, Каназирева има дух на победител, тя е нашият избор, защото като спортисти уважаваме честната игра и състезателния дух", заявиха преди приятелската среща на стадион Пловдив футболисти от отбора на Легендите - футболни ветерани от близкото минало на Пловдив.

Пловдивските футболни легенди излязоха на игрището със сини фланелки с голяма седмица, отпечатана на гърдите им - номера, под който Дани Каназирева и "Съюз за Пловдив" се явяват на изборите с трите бюлентини - за кмет, за общински съветници и за районни кметове. Футболистите бяха поканили Каназирева да даде начало на играта и да им стиска палци срещу ветераните от Истанбул. "Дани е откровена и директна, казва за управлението на града неща, които другите кандидати премълчават, не се страхува да говори истината направо, без заобиколки", казаха преди първия съдийски сигнал пловдивските футболисти. Те преценяват Дани Каназирева като много открита към хората, готова да ги чуе и да се захване с решаването на проблемите без отлагане. Не става дума само за въпроси, свързани със спорта, уточниха те. Ние сме спортисти, но сме най-вече граждани на Пловдив и искаме да общуваме с управленец като нея, бяха категорични известните спортисти.

"Вашата покана към мен е огромна чест и аз много ви благодаря за отношението", подчерта кандидатът за кмет Дани Каназирева. Тя изрази съжалението си, че в пловдивската политика отсъства достойното мъжко поведение,

почтената и честна игра. Джентълменското поведение, ясната позиция и спазването на дадената дума са задължителни и за спорта, и за бизнеса, и за политиката, и в живота изобщо".

Тя твърдо заяви, че страхливи хора не са ни нужни повече.

"В наше лице, в екипа на "Съюз за Пловдив", вие имате пълна подкрепа и уважение, ще срещнете достойно поведение и разбиране", обърна се към тях Каназирева и им пожела успех в срещата с турския спортен съперник.

Пловдивските легенди извоюваха убедителна победа с 5:1.

Като стъпих на едно от най-пловдивските места, почувствах болка, че допуснахме да занемарят по този начин символите и емблемите на града ни. Време е за уважение помежду ни, време е за уважение към града ни, обобщи Дани Каназирева на фона на ръждясалите седалки и разрушени трибуни на стадион "Пловдив". Според нея,

липсата на отношение, на комуникация с хората е довела до помръкването на пловдивските емблеми като стадиона, като тепетата на Пловдив, Стария град, река Марица.

Неглижирали сме богатствата на града, които можем да развиваме.

Заставам до хората от спорта, до активните пловдивчани, заяви Каназирева и беше категорична, че не приема да платим 70 милиона лева, тоест няколко пъти цената на една спортна зала, а знаковият стадион "Пловдив" да тъне в забрава, с поникнали по трибуните треви. Като пловдивчанин, никога няма да допусна подобно нещо.

Ще се радвам една жена да покаже достойно поведение, честна игра, бързи темпове на работа и отговорно взимане на решения.

Ако екипът ми от "Съюз за Пловдив" успее, смятам да покажа как мъжки и с ясни позиции може да се работи за нашия град, заяви още Дани Каназирева.

Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023
09.05.2023
09.05.2023
09.05.2023
09.05.2023
15.10.2019
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе данка .. искаш да намаляваш данъците .. ами нали гласува заедно с Герб за вдигането им ...
0
 
 
Това са бивши футболисти на локомотив,в мач срещу турските им колеги.
0
 
 
Нека опита, няма нищо лошо в това ако стане кметица. След като в София вече 6 години имат за кмет жена, защо и в Пловдив да не изберем.
+5
 
 
Нищо няма да направиш , стига си лъгала хората.....
+3
 
 
Тая кочубра се вре навсякъде , където трябва и където не трябва ,фурнаджийска лопата .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: