ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Берое би и надигра 10 от Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:50 / 02.10.2015Коментари (50)11257
Берое победи и надигра Локомотив с 2:0 в първи мач от 11-ия кръг на А група. Червен картон в края на първата част на Луик Дюфо помогна на старазагорци.

Още в 15-ата минута Спас Делев откри резултата под Аязмото. Бившият ас на "смърфовете" не сгреши останал очи в очи с Ел Харуби след асистенция на Георги Божилов.

Няколко минути по-късно домакините пропуснаха да вкарат нов гол във вратата на гостуващия тим, след като на два пъти нацелиха напречната греда. Първо Георги Божилов с глава разтресе гредата, а малко след това мощен удар на Милисавлевич също срещна гредата зад вратата на Ел Харуби.

Четири минути преди края на първото полувреме Луик Дюфо получи втори жълт картон за удар без топка срещу Божилов и напусна терена, оставяйки съотборниците си с 10 души.

Това наклони везните в полза на Берое и в 72-ата минута Исмаил Иса сложи точка на спора с втори гол във вратата на пловдивчани след светкавична контраатака. 

С победата Берое събра актив от 17 точки, които го наредиха на 4-ата позиция. Локомотив е на 8-ото място с 11 пункта.
Още по темата: общо новини по темата: 14
06.10.2015
02.10.2015
02.10.2015
02.10.2015
02.10.2015
02.10.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Колев , ти си виновен за всичко , незнаеш как да потредиш отбора. Вземи си багажа и да не се върнеш пак.....
+2
 
 
До понеделник треньорите да напускат.Видя се че не стават.Има две седмици до следващият ни мач и ръководството да не се правят на луди а да назначат нормален треньор,който за 10-12 дни да ги накара да заприличат поне малко на отбор.Стига с тази пародия на футбол която наблюдаваме.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.10.2015 г.
+1
 
 
Няма да се плашите - и в Б група се играе футбол.:D
+7
 
 
Буфери, стига сте ревали - до вчера се борите за третото място, днес клетви и псувни по тренер и играчи. Берое са по-добри. Кога за последно сте ги били като гости, че имате претенции? На нашите ще кажа следното: гледаме си нашия отбор, имаме си достатъчно проблеми, буферите не ни засягат. Бием Монтана и отново сме в играта. Ако - не, кофти.
+6
 
 
Комедията е пълна. В отбора в момента има само двама, които стават за нещо - вратарчето и Бадема. Карагерен е неузнаваем напоследък, Боне и Димо въобще не ги броя за футболисти, защитата е трагична (или по-точно комична), особено Тунчев и Крумов. Колев може да е с характер на 15 годишен, но трньорските му умения са като на новородено. Коматевци също са слаби, но на игрището се подреждат по-адекватно, подават си по-точно и тичат повече. С този щаб и тия балерини, точки до края ще взимаме само от Пирин и някакви слчайни, твърдо изпадаме.
+1
 
 
АТАНАС ДРАМОВ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА ОТБОРА. ПО ПАМЕТЛИВИТЕ ЗНАИАТ КАК БЕСХЕ ПОДГОТВЕН ОТБОРА С НЕГО. МОЖЕХА ДА ТИ4АТ ПО 2 МАЧА НОН-СТОП.
+3
 
 
На мен ми хареса как се радва Спасчо на гола си. С голям кеф ви го сложи таланта от село Ключ , острилката с която ни плашихте , а все насрани си тръгвате.
+2
 
 
Луд късмет....размазани....но "достойно" 2;0!
+5
 
 
Първо не сте от класата на Берое,за да мечтаете за нещо повече от почетна загуба.И това е най-малкото с което се разминахте.Ние не сме нещо по-различно от вас и временното класиране го показва.Но в София в дъжда през работен ден бяхме повече от вас на бизката Стара Загора.Само със самонаричания,закани и обещания не става.Иска се и акъл.А вие го нямате кюстендилски бежанци.
+2
 
 
Добро утро!Чест прави на нашите фенове,че не оставиха отбора сам ами подкрепяха и направиха супер шоу.На обратния полюс беше Спасчо...радваше се така все едно е вкарал гол на Барса?!Кьораво куцо и сакато като се махне от нас-вкарва гол,но повечето ни уважават и не се радват.Дори Гара не се радваше,но Спасчо лежа,търкаля се и само задно салто не направи-това ми е болката!Иначе лично аз не очаквах нещо повече от мача.Резонна загуба срещу добре обигран отбор...друга болка също-дербито ще определи кой отбор кой отбор ще играе бараж,вместо да се борим за челните места...Майната му на целия БГ футбол!Хайде Лек ден!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: