ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев зачеркна лятна покупка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:58 / 01.10.2015Коментари (24)8580
©
Едно от летните попълнения на Ботев Димитър Алексиев, е зачеркнат. 23-годишният нападател се превърна в дълбока резерва след идването на треньора Ермин Шиляк

Младият щурмовак дори не попадна в групата на "жълто-черните" за последните 5 официални срещи. Митко за последно бе сред 18-те на Шиляк при визитата на Берое в 6-ия кръг. 

Именно под Аязмото той за пръв и последен път се появи в игра по ръководството на словенския специалист. Тогава Алексиев влезе като резерва в последната минута на срещата.

Иначе нападателят има записани общо 40 минути от началото на сезона, след като влезе на смяна в първите два кръга от кампанията.

Алексиев акостира на "Коматево" през лятото от Хасково, подписвайки договор за 2 години. Наскоро Шиляк обяви, че той не попада в групата за мачовете, защото по време на тренировките не успява да докаже, че заслужава място сред избраниците му. 

Според запознати на този етап нито футболистът, нито треньорският щаб или ръководството са изявили желание за раздяла. На "Коматево" вярват, че с течение на времето Митко ще успее да разгърне потенциала си.



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
19.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Хем зачеркнат,хем никой не иска раздяла.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-1
 
 
Тогава ще го вземем при нас и ще го направим футболист.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-1
 
 
Скоро ще си припомните коментара ми при назначението на Шиляк!Този анонимник нищо добро няма да направи и ще бъде уволнен,но ние вече ще сме глътнали вода!И тогава този от ръководството ,който го доведе в Ботев и досега е НЕИЗВЕСТЕН,отново ще си остане такъв!Като привърженици на клуба,трябва да искаме ясна и конкретна информация..кой доведе Шиляк в отбора и кой ще поеме отговорност при провала му??????
+3
 
 
БОТЕВ нали само се обичал и не се критикувал е сега защо почнахте да плачите .От кога ви се говори да си свалите жълтите очила и да видите на къде отиват нещата със хора като Палийски и свитата около него.Това са хора който са свикнали само да взимат а не да дават.Лошото е че всички са се вкопчили като хиени за клуба и ще стоят докато могат да смучат от него и после всички ще си съберат чукалата и кой от къде е.Затова колкото е възможно в най-скоро време тези типажи трябва се се изгонят от клуба но най-лошото е че в момента нямат никаква алтернатива и проблемите за съжаление ще продължават.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
При нова загуба от Монтана в неделя какво правим?
+15
 
 
С просто око се вижда, че нещата в клубът ни са тотално сбъркани. Уж няма пари,няма собственик,а се привличат чужденци.Айде миналата година изкарахме с парите от Майнц,че дори взеха заем, за да завършим сезона, а този как се плащат заплати? Черно тото ли играят, друг клуб ли ни дава пари, няма никаква яснота, да излязат ръководството и да обявят, те фокусници ли са, какви са. Отделно с некадърни ментета ли ще играем, с юноши ли? Къде са 7-те юноши, които взеха Купата миналата година и подписаха договор лятото с първия отбор?? Ни един не виждаме.3 години го мъчат този Серкан, чеп за зеле не става от него.Взе се този Алексиев от Хасково,а той не попада в групата, за сметка на набедения голмайстор Алекс Колев, който освен някой случаен гол, като този на Пирин, който и той не знае как го вкара от два метра изпуска, бавен,тромав,муден.Ние недоволствахме от Чунчуков, че вкара само 6 гола миналия сезон, но спрямо Колев е направо като Бастен.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: