ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак загуби домакинството си срещу Димитровград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 27.09.2015Коментари (0)2667
©
Спартак загуби домакинството си срещу Димитровград с 0:1 в среща от 8-ия кръг на Югоизточната "В" група. Това бе 5-о поредно поражение за отбора. "Гладиаторите" създадоха много голови положения, но тоталната липса на късмет пред гола доведе до поражението. На практика гостите от Димитровград отбелязаха след единственото си положение пред вратата на Начев и то с помощта на късмета.

Още от началото на мача спартаклии бяха по настъпателни и владееха повече топката. Още в 10-ата минута се създаде и първата голова възможност за Спартак. Вахе Миракян центрира от фаул и Владимир Байрев отправи хубав удар с глава в наказателното поле на гостите, но топката премина на сантиметри от вратата. В 38-ата минута Атанас Пасаклев бе изведен великолепно по левия фланг, но от границата на големия пеналт нападателят не уцели добре топката и тя напусна терена. В 40-ата минута Борис Георгиев застраши опасно стража на гостите, но ударът му с глава премина край гредата. Така първата част завърши при нулево равенство.

През второто полувреме играчите на Спартак излязоха решени да победят в срещата и да прекъснат негативната серия, но бяха попарени още в самото начало. В 49-ата минута се получи нелеп гол във вратата на Начев. Стражът се подхлъзна при едно излизане и играчът на Димитровград го излъга за 0:1. В следващите минути спартаклии се редуваха да пропускат добри положения за изравняване на резултата. В 77-ата минута за втори жълт картон бе изгонен играч на гостите. В 79-ата минута Джем Хаджи отправи далечен удар, но коженото кълбо не пожела да навести вратата на Димитровград. Натискът през тези минути беше тотален за "гладиаторите". В 82-ата минута Александър Даков бе поредният играч, който опита рефлекса на стража на гостите, но и това добро положение не сполучи. В 84-ата минута статуквото на терена бе изравнено, след като за втори жълт картон терена напусна и Николай Христозов от Спартак. Черешката на тортата беше в даденото от съдията 4-минутно продължение, когато Спартак нацели греда. И така в тази среща тоталния малшанс не позволи на "гладиаторите" да вземат поне точка. Срещите без победа и без отбелязан гол вече се увеличиха на 5.

Спартак: Петър Начев, Николай Христозов, Владимир Байрев, Александър Драшков, Костадин Бекяров, Джем Хаджи, Лъчезар Якалиев, Вахе Миракян, Атанас Паскалев (67 - Веселин Отман), Борис Георгиев (58 - Стефан Учиков), Михаел Пърчев (73 - Александър Даков)

В следващия 9-и кръг, на 3 октомври, Спартак гостува на Евроколеж.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Спартак: Напред към Втора лига!
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Важен ден за пловдивския Спартак
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: