ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (21)
Колодрума тръгва без Божията благословия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 27.08.2015Коментари (40)15094
© Plovdiv24.bg
Днес стартира Световното първенство по Таекуон-до в Пловдив. Това ще бъде и неофициалното откриване на многофункционалната спортна зала в Пловдив, позната повече като Колодрума.

Владиката Николай обаче реши да напомни за себе си и в този знаменателен за Пловдив ден - за съжаление не с добро.

Митрополитът не даде своята благословия на новата зала, понеже тя е черешката в управлението на кмета Тотев, а както всички вече разбрахме, владиката има други политически пристрастия.

От районното кметство удариха на камък при опитите да намерят църковен служител, който да освети залата преди старта на световното първенство, а неофициалната информация, е че владиката е забранил на всички попове да участват в церемонията.

Въпреки поканата от Община Пловдив нито един църковен служител не се отзова на нея. Церемонията по освещаването трябваше да се състои тази сутрин в 8,00 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 171
02.01.2024
02.01.2024
01.06.2021
14.02.2020
11.05.2019
30.01.2019
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.08.2015 г.
0
 
 
Не богохулствайте чада земни. Всички сме грешни пред тази земя! Не сме ние,да определим дяда Николай за Сатана,както са рекли няколко от вас. Нито е правилно думал ОФАНЗИВА,че религията учи на омраза и смърт. Тези отци,които предизвикват омраза и смърт,те не са свети отци и тях по-строго от нази ще съди Бога. С нам и Бог,тази зала ще пребъде а пъклените дела,на всеки му според заслугите и мир вам. Амин!
+1
 
 
ЩОМ ЦЪРКВАТА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА ТЯ СЛУГУВА НА ЛУКАВИЯ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ФАВОРИТИТЕ НА НИКОЛАЙ ПЛОВДИВСКИ ТЕ СА КУКЛИ НА КОНЦИ НА АГЕНТИ И ПОЛИЦАИ А СЕГА ПОПОВЕ
0
 
 
Баба Николай реве за хонорар ли пак ? Аман.
0
 
 
Да извикат някой еврейски равин да я освети. Той Тотев и без това само на парите се кланя. 50 млн. за това хале - КРАЖБАТА НА ВЕКА !!!
+2
 
 
По-добре някое дете да изпее една българска песен, отколкото тези църковни изроди да влезнат в новата зала ! Почти всички свещеници, не само в България, са долнопробни агенти и мръсни ченгета. Религията носи със себе си само омраза и смърт ! Всички до една !
0
 
 
Дядо Николай! Вие лош човек ли сте? И защо, всичко това което правите сега е обратно на това, което трябва да правите по божиите закони? Защо правите така хората да ви свързват с политика? Според църквата " политиката " е дело на сатаната, а Вие се свързвате със сатаната по този начин. Вие с това дело обиждате пловдивчани. Истинските пловдивчани са горди, интелигентни и начетени хора и това никога няма да Ви го простят.
+5
 
 
Попа на Кузма и Дамян е пич. Викнете него -поне е чист човек
+1
 
 
Ако трябва да сме по-точни, залата започва без ДС "благословия". Да не намесваме Бог в пъклените дела на местния филиал на ченгеджийския синод. Мисията на доносниците е да отблъскват хората от храмовете, за да продължават да държат анти-духовния режим в будна кома.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: