ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица се върна на победния път
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:15 / 22.08.2015Коментари (1)2968
©
Отборът на Марица постигна заслужена победа като гост с 3:1 над тима на Ураган (Бояджик). Срещата от 3-ти кръг в Югоизточна "В" група се игра на стадиона в ямболското село Кабиле, където новакът провежда домакинските си срещи.

През цялата среща "жълто-сините" превъзхождаха домакините и логично спечелиха. В 22 минута Йълмаз Сюлейман откри резултата, след като вкара получавайки топката от тъч. До края на първото полувреме пловдивчани имаха няколко шанса да удвоят, но това не се случи. Домакините също имаха своите шансове, но защитата на маричани и вратарят Димитър Георгиев се справиха.

През втората част нещата на терена не се промениха. "Жълто-сините" продължиха да атакуват, търсейки втори гол. В 65-та минута влезлият като смяна Венцислав Гюзелев доведе нещата до 0:2. След изпълнение на тъч, с гръб към вратата Любомир Цеков продължи с глава към наказателното поле, където Гюзелев реализира. 

Домакините успяха да намалят резултата на 1:2. В края на мача съставът на Росен Петров се опита да стигне до равенството, но в последната минута Любомир Цеков оформи крайният резултат излизайки сам срещу вратаря.

"Момчетата играха мъжки и заслужено победихме. Имахме нужда от тази победа - за успокоение и самочувствие. Всички сме убедени в потенциала на тима и вярваме в бъдещите успехи. Поздравявам отбора за показаното на терена днес", сподели след двубоя старши треньорът на Марица Кирил Андонов.

Марица се изкачи до осмата позиция във временното класиране с 6 точки, а в следващия 4-ти кръг идната събота тимът приема Миньор (Раднево). Водач е Несебър с 9, след победа като гост над Гигант (Съединение) с 4:1.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: