ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Класика за Спартак срещу Сливен, арменец блести
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:33 / 16.08.2015Коментари (0)3495
©
Спартак записа класическа победа с 3:0 срещу отбора на Сливен в мач от 2-ия кръг на Югоизточната В група. Този резултат беше най-малкото с което "войводите" си отидоха от ст. "Тодор Диев". Гостите много рядко поглеждаха към вратата на спартаклии и то най-вече в моментните отпускания на "гладиаторите". Много силен мач за Спартак направи едно от новите попълнения, дошло в последния момент, арменецът Вахе Миракян. Чуждестранният футболист идва от Арарат (Ереван).

Още от началото на срещата Спартак наложи силен натиск и това даде отражение още във 2-ата минута, когато Михаел Пърчев от границата на големия пеналт не успя да уцели вратата. В 13-ата минута обаче Пърчев се реабилитира и откри резултата след перфектен пас на Миракян - 1:0. В минутите от 30-а до 40-а спартаклии намалиха малко оборотите и това накара плахите гости да погледнат малко по-сериозно към вратата на Начев, но без резултат. В 43-ата минута арменското попълнение в редиците на "гладиаторите" отправи неспасяем удар от около 20 метра и покачи резултата на 2:0. Така завърши първата част.

Второто полувреме не се различаваше кой знае колко от първото и в 58-ата минута Веселин Отман нацели горната греда на Сливен. Спартак продължаваше да атакува, но без резултат. За да дойде 77-ата минута, когато Отман се пребори за една топка в предни позиции, финтира стража на гостите и направи преднината за Спартак класическа. В 80-ата минута публиката изпрати с бурни ръкопляскания Миракян при смяната му с Иван Джоголов. На стадиона заради своя сънародник имаше и темпераментна арменска агитка, която подкрепяше "гладиаторите". В крайна сметка резултатът се запази 3:0 до края на срещата.

Спартак: Петър Начев(к), Николай Христозов, Б.Бисероф*, Александър Драшков, Лъчезар Якалиев, Костадин Бекяров, Валентин Тодоров (74-Илия Петров), Вахе Миракян (80-Иван Джоголов), Веселин Отман, Михаел Пърчев (70-Мирослав Недялков), Атанас Паскалев

В третия кръг, на 22 август, Спартак гостува на Асеновец.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: