ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бащата: Показахме характер, важна точка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:15 / 01.08.2015Коментари (27)5507
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Христо Колев-Бащата остана доволен от своите футболисти при равенството 1:1 с градския съперник Ботев.

"Доста важна точка, все пак ни е първа. Беше много важно да проявим характер и да спечелим нещо в този тежък мач след трудния старт. Смените помогнаха доста, за да променим държанието си. Движихме се по-добре, а и момчетата проявиха характер след тези промени", бяха първите думи на Колев.

"Има неща, които трябва да променим, трябва да сме по-самоуверени. Защитниците понякога трябва да рискуват повече", добави Бащата. 

"Доволен съм и от новия вратар, той се намеси подобаващо и в бъдеще ще покаже на какво е способен. Разичтаме на Зоран Балдовалиев, сигурно още не е в необходимата кондиция. Той все пак получи картотеката си съвсем скоро. Но той е в плановете на отбора ни занапред", каза още Христо Колев.

Още по темата: общо новини по темата: 50
07.08.2015
05.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 03.08.2015 г.
0
 
 
Баща, още ли не си си подал оставаката?
-3
 
 
Ако звездното трио Скорчев,Стамов и Кики напуснат Локомотив в коя група ще отидат да играят? На тези хора се разчита да печелят мачове в А група. Това само луд може да го прави. Бил доволен на точката.Ужас. Бащата,Пашев,В.Камбуров,Стамов,Янъков,Скорчев,Вита
нов,Кики,Траянов са хора които трябва в купом да се махнат,за да може да му светне на този отбор.
+2
 
 
бащата си е скрит ботевист с тая ботевистка брада.а и характер паказва . ха ха ха
+1
 
 
Малеееее колко си зле г-н Бащата.Беше що годе добър футболист с лабилна психика,но като треньор на този цигански обор да илядиш.Само Ботев Пловдив.
+3
 
 
крайно време е вече дори и ръководството да разбере, че Хр. Колев не може да спечели мач от А група!!!! Мисията невъзможна!! Отбора е зле физически и кой друг ако не треньора водил подготовката е виновен. Най-лошото е, че 3-ти мач вече няма промяна към по-добро. Отбора няма никаква тактика освен дълги подавания към Камбура и хаос на терена. Пак кой е винивен? И пак става по-зле. Добре,че Балдо успя да върже 2 паса за да вкара гол. Мача със Слвия го загубихме заради тези две пречини плюс недоразуменията Скорчев и Бакалов. С Берое пак - Стамов и Скорчев и то при положение, че имаш супер вратар, който е готов веднага да го смени. Вчера Дани Кики... Стамов беше пълна дупка, а имаше Стоянов който е с класи над него. не се оправдавай с правилото за юношата защото той спокойно можеше да бъде младежа от Локо Сф, който започна като титуляр със Славия и имаше добри отигравания. А освен това в средана на терена сме МНОГО ЗЛЕ, ама МНОГО и е все едно кой би играл там тези 3 мача. По-зле нямаше да е. Е извинявайте но без физическа подготовка, без тактика и с погрешно подреден състав как смятате да победим който и да е. Махайте го Колев преди да са ни писали 6-ша някъде и на нас!!!! С него изпадаме и победа в тази А група е мираж!!!!
+5
 
 
Ако продължаваш да пускаш Кики титуляр, нишо добро не ни чака. Не знам защо пускаше и Скорчев, при положение, че Ясин Ел Харуби беше на линия. Иначе на терена е хаос с моментни проблясъци. Като цяло мисля за смяна на треньора
0
 
 
Това ако ви е характера по-добре се закривайте от сега! За пореден път убивате пловдивското дерби с накъсана, селска и изнервяща игра. Вие футбол не играете. Знаете само да чистите в тъчове, да фаулирате грубо и да ритате напред, белким свиленградската мастия я поеме и падне за пряксвободен. Вчера само и единствено вратаря ви спаси от сигурен разгром.
0
 
 
Най-добре ще е да напуснеш и да отидеш да учиш. Слушай, гледай, говори със специалисти, записвай си. И тогава покажи умения и след това говори за характер . Това ми е най-противното клише ! Звучи ми като показаха си г*за !
0
 
 
Никакъв характер не сте показали... Локомотив никога не е играл за Х-а. Ама явно сте ударили много брутално дъното, и отбора и феновете...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: