ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица започна подготовка за новия сезон с група от 24 футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:37 / 24.06.2015Коментари (0)2688
Днес отборът на "Марица" започна подготовка за новия сезон. В 18 часа на терена на стадион "Марица" ст.треньорът Кирил Андонов и помощникът му Васил Кръстев изведоха група от 24 футболисти. 

Така "Марица" отново спази традицията да започва своята подготовка преди всички останали отбори. В групата имаше доста нови футболисти, като някои от тях са на проби, а с други е постигната договорка да са част от състава на тима през новия сезон. 

Йордан Влашки, Даниел Спасов, Християн Христев, Асен Кочев, Светлозар Барашки, Димо Хаджиев, Йълмаз Сюлейман, Стойчо Бебелеков и Георги Георгиев са играчите, които бяха част от състава през изминалия сезон и днес подновиха тренировки. 

Новите имена, които днес започнаха подготовка са Илиян Енчев, който идва от "Оборище" (Панагюрище) и е юноша на "Марица", Красимир Иванов от "Гигант" (Съединение) - юноша на "Марица", Динко Михайлов от "Спартак" (Пловдив) - юноша на "Ботев", Запрян Запрянов от "Локомотив" - юноша на "Локомотив", както и вратарят Димитър Георгиев от "Ботев" (Гълъбово), който също е юноша на "Марица". 

Някои от изброените са били част от "Марица" в миналото и сега се завръщат в "Кършияка". В днешната група имаше и доста млади футболисти, на които е даден шанс да се докажат в предсезонната подготовка и в последствие да останат в редиците на "Марица". 

В добро настроение футболистите направиха едночасово занимание. Очаква се към тима да се присъединят още нови футболисти, както и такива, които по различни причини не са успяли да присъстват на първата тренировка и ще започнат занимания в последствие.

До този момент има уредени две сигурни контроли - първата на 30 юни срещу "Поморие" в Сопот, където новакът в "Б" група е на подготовка и на 18 юли срещу друг тим от "Б" група - "Ботев" (Гълъбово) в Гълъбово. За останалите контролни срещи все още се водят разговори, като желанието на щаба на "жълто-сините" е те да са срещу съперници от "А" и "Б" група.

До представянето на отбора, което вероятно ще е в края на юли, ще бъде доставена и новата екипировка на тима, която ще е с марката "Спортика". Започват и ремонтни дейности по стадиона, които ще бъдат завършени до началото на шампионата в Югоизточна "В" група.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: