ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (26)
Локо (Пд) и Ботев (Пд) в спор за купата на детски футболен турнир в Калояново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 28.05.2015Коментари (0)1518
Непримиримите вечни съперници ФК "Локомотив 1926" (Пд) и ФК "Ботев" (Пд) ще продължат своя спор този уикенд на стадиона в Калояново, където ще се проведе областният футболен турнир за купа "Хеброс бус" за деца, родени през 2003 година. Негови съорганизатори са Асоциацията на българските футболисти и Зоналният съвет на БФС-Пловдив, а в надпреварата ще вземат участие 8 отбора от региона, които ще изиграят по 3 мача за разпределение на местата от първо до осмо. "Черно-белите" и "жълто-черните" могат да се срещнат най-рано в неделя, тъй като са в различни потоци на схемата.

Турнирът ще бъде открит в събота от 9.00 часа с мача "Локомотив 1926" (Пд) - "Гигант" (Съединение), като победителят от него ще срещне по-добрия измежду съставите на ФК "Спартак С-94" (Пд) и "Космос" (село Богданица). Другите четвъртфинални двойки са "Ботев" (Пд) - "Левски" (Карлово) и "Марица" (Пд) - ФК "Калояново", като победителите продължават битката за медалите в топ 4, а загубилите ще играят за разпределение на местата от пето до осмо. Надпреварата продължава в неделя от 9 часа, като финалът за излъчване на новия носител на купа "Хеброс бус" ще започне от 11.15 часа. От 12.30 часа започва церемонията по награждаването, като всички отбори ще получен футболни екипи, топки и индивидуални призове, осигурени от организаторите и спонсора на турнира в лицето на най-големия български автобусен превозвач.

Мачовете ще се играят на стадиона в Калояново в 2 полувремена по 20 минути с почивка от 5 минути между тях, а всеки отбор ще бъде съставен от 11 играчи. Този уикенд ще се проведе третото издание на турнира "Хеброс бус", като предишният през 2014 г. бе за деца от набор-2002 и бе спечелен от "Локомотив 1926" след победа с 1:0 на финала над "Кършиака" (Пд), но в отсъствието на "канарчетата" от "Ботев". Тогава навръх 1 юни домакините от ФК "Калояново" надиграха в малкия финал за третото място "гладиаторите" от "Спартак С-94" (Пд) с 6:4 след дузпи и 2:2 в редовното време.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: