ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо доиграват сезона без пари, изчистват им само заплатата за януари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 27.04.2015Коментари (14)5207
© Plovdiv24.bg
В Локомотив (Пд) почти със сигурност ще доиграят сезона, без да получат заработените си заплати, съобщава "7 дни спорт". Това е намекнато на футболистите преди няколко седмици. 

От "Лаута" изтече информация, че съществуват шансове ръководството все пак да успее да изчисти остатъка от възнагражденията за месец януари. 

За последно играчите получиха по около половин заплата за първия месец от годината. Тогава "черно-бялата" общност събра средства, с които да извърши частичното плащане. 

Към момента ръководството на клуба дължи по още две заплати и половина на подопечните си - половинката за януари и целите възнаграждения за февруари и март. След две седмици идва падежът и за тези за април.

Играчите ще стиснат зъби до края на сезона и както писахме, ако няма светлина в тунела за финансовото стабилизиране на клуба, повечето от тях ще потърсят спасение в други отбори. 

Договорите на играчите изтичат след края на първенството, а според запознати към момента не са водени преговори за преподписване на контрактите с нито един от възпитаниците на Колев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ръководството се доказаха като олигофрени.Как очакват да се спасим от изпадане?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 27.04.2015 г.
0
 
 
по-добре ша е тая година да изпаднем сами в Б група. там с по-малко пари ще избутаме, докато се намери човек с пари. иначе ако останем в А , като няма пари , не можем да започнем и ще ни изхвърлят чак в окръжните групи.
+6
 
 
Простолюдието в своето желание за "дейност" разруши клуба. М№
+6
 
 
Ще си признае ли кой прибира кинтите на профилинк? Билети...кебапи? Що се скрихте мишлета? Има ли мъже или само дребни сигански душици?
+2
 
 
Да си доиграят сезона и да се връщат в Кюстендил
+4
 
 
Тези отрепки се надйават за следващийат сезон нйакои богат бизнесмен да им купи акциите за да мойе да напалнйат газовете си...срам а и не знам кои са още тези които се лайат и дават пари...това не е героиство сега да се дават пари...да бйахте давали по времето на коко...щйахме шампиони тогава да бадем...а не да упреквате коко че продавал мачове...ами ако е нйамал пари продавал е...ако бйахте му помагали говорйа за потниците сега с онзи отбор шампиони щйахме да бадем ...
+20
 
 
Кво става потници? Що се изпокрихте като мишки, нали 10 бизнесмена чакаха да се махне Коко и да поемат отбора? Вие записахте най-срамните страници в историята на Локото. Изгонихте публиката и докарахте клуба до несъстоятелност. Боклуци!!! ПОТНИЦИТЕ ВЪН ОТ ЛАУТА
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
За да оцелее Локомотив трябва да бъдат направени две неща. 1.Алкохолният пункт да бъде преместен от входа на стадиона някъд извън града. 2.Всички канцеларии да бъдат опразнени. След това може да има някакъв шанс някой да дойде,без да му бъде казвано кое,как и защо прави за клуба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: