ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пенчев: От новия сезон ще бъдем с уредени финанси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:40 / 26.04.2015Коментари (4)5264
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Петър Пенчев е получил уверение от ръководството, че "канарчетата" няма да имат проблем с финансите през следващия сезон.

"Това положение не е от ден два, така че като изиграхме първите мачове за влизане в шестица, тогава бяхме в същото положение. Имаме уверението, че нещата ще се нормализират и новото първенство ще го проведем с уреден финансов статут", каза на пресконференцията Пенчев.

Още по темата: общо новини по темата: 18
27.04.2015
27.04.2015
26.04.2015
26.04.2015
26.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Пичове,ходили ли сте на някой мач на дубъла да видите как играят младите Дрянов,Серкан,Томов,Милев ? И все пак си мисля,че Гамака трябва да е титуляр,а останалите да влизат за по 10-15 минути поне.На вратата Мишо е доста зле,но Адам също прави грешки и с оглед на това,че си заминава най-вероятно е по-добре седне на пейката. Но ако паднем от Локо Сф 3-0 или от Лудогорец 0-3 какво ще кажат Велизаровците ? Играли младите,еми пускай опитните тогава. Трябва пълна подкрепа от феновете и тогава може да се залата на по-младите,защото иначе ще се почнат едни подмятания. Лазар Марин,трябва да е титуляр,вместо Филката.
0
 
 
Пепо,мога да изброя поне трима-четирима основни играчи,които са в ужасна форма и двама трима които догодина ги няма на 100%.Това не е ли достатъчен довод да опитате понякога с по-младите? Вярно,режат ни,но не може само съдиите,терените и късметът да е виновен! Успех и по-смело!
+9
 
 
Пепо, не разбирам защо не правиш смени, въпреки че губим? Ами какво като са млади резервите ти, и без това Чунчука и Васев хич ги няма - пробвай! Трябва и риск в тази игра! И още нещо - добре ще е, по време на мач да бъдеш малко по-добре облечен. Треньорите се сърдят, че не ги уважавали, а повечето бг тренери ходят с анцузи. Ами не трябва така - огледайте с в Европа! Успех срещу Лудогорец! И не само!
+14
 
 
Добре ве Пепо, защо трябва да се изпускат такива мачове, като този и онзи с Берое с 10 човека, ами мача с Литекс, хайде там ни порязаха оригинално, но губим много точков актив така. Защо да не влезем в ЛЕ и сами да си помогнем финансово. Това е най-лесния начин да изкараме следващия сезон без да имаме финансови проблеми, но за това трябват победи и голове. А на нас ни липсват и двете. От какво толкова те е страх, пускай малките пичове, за да се обиграват, тези мачове не са толкова трудни, поговорим им малко и ще запалят тревата. Тоя Адам не става не виждаш ли, пробвай един, два мача Мишо Иванов, може пък да се получат нещата. Това джудже Гъргора, ни я мушна с половин положение, представи си ако имаха повече възможности къде отивахме, гледайте ги нещата малко по детайлно, стига само сте ревали за пари. Пари няма трябва сами да си помогнем, защото отбора не е лош и има потенциал, но не се използва максимално.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: