ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Берое със самоубийствено реми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 18.04.2015Коментари (90)11251
Ботев и Берое завършиха 1:1 в Битката за Тракия. Срещата се игра на клубната база на пловдивчани в Коматево и бе от програмата на 4-ия кръг от плейофите на "А" група.

Двата тима предоставиха слаба първа част, която ще се запомни единствено с червения картон на Самир Аесс, както и петте жълти картона, които главният рефер Цветан Кръстев вдигна. Освен честите груби влизания, не се случи нищо интересно.

След почивката "канарчетата" вдигнаха оборотите и започнаха да редуват атака след атака пред вратата на Илко Пиргов. 

Логичното се случи в 63-ата минута, когато Мариян Огнянов откри резултата. Халфът се възползва от прекрасен пас с пета на Чунчуков и с мощен удар от точката на дузпата прокара кълбото под плонжа на Пиргов. 

Радостта за "жълто-черните" обаче бе за кратко, тъй като в ответната атака Елиаш се възползва от колективна грешка в защитата на Ботев и възстанови равенството.

До края на срещата възпитаниците на Петър Пенчев направиха всичко възможно да се доберат до трите точки, но заралии бяха безкомпромисни в защита. 

Равенството изглежда неудовлетворително и за двата тима, тъй като пропуснаха да скъсат дистанцията си за 3-ото място, което дава място за Европа. С точката Ботев остава на 6-ото място с актив от 39 точки, Берое е пред тях с 41.
Още по темата: общо новини по темата: 16
19.04.2015
19.04.2015
18.04.2015
18.04.2015
18.04.2015
18.04.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.04.2015 г.
+7
 
 
На този етап - толкова.. Ще трябват да се обиграва отбора, а и много момчета трябва да работят повече в индивидуален план. Важното сега е, че ще СТРОИМ СТАДИОНА!
+12
 
 
Колеги , спрете се вече с негативизма , и на мен , а и кой не иска отбора му да е шампион , но трябва да се съобразяваме с положението в което е клуба в момента . Имайки предвид , че можеше и да е по зле , играейки във втората половина , млади момчета , безпаричие , атаки от всякъде срещу клуба . Дори много добре се представяме , гледайте позитивно на нещата и всичко ще си дойде на място , вчера писах от нас се иска само да подкрепяме отбора и само Ботев .
на 19.04.2015 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
За миг си представих депресираните цигани,които са чакали да загубим с пръст в г*за. То кво им остана,след 9 загуби в 10 мача и погроми с по 5 гола който ги барне. Единствено ме е яд,че ние ще изпуснем още 2 победи срещу тях...но това е.Ако догодина ги има,пак ще ги порим.
+7
 
 
Някой хора пак се напъват! Не разбирате ли,че нямаме нито опит, нито класа, нито нищо. Един Х на Лаута и сега щяхме да ритаме с Марек и Хасково за здраве. Стига с този негативизъм, подкрепяйте отбора, който може да се включи и в Сдружението, защото разбирачи много, а 200 лв дават 150 души на година.
+7
 
 
Не чи нещо,ама съм забравил.Тия двата утбора дето играха вчера,не ни ли разпориха и двата на нашито Лаутмноукал?Ъ?Май и головата разлика ут двата беши 1:6?И шъ съ борим ли въф фтората шистица,или сдавами багаша рано рано?Наздрави,и успех на нашти в колосалната бурбъ с грандовите Марик и Аскюю!!
+12
 
 
Селяните от долната седмица ... вие защо се интрересувате какво става при майсторите ? М ?
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Странно е устроена човешката психика. Съдията отстранява играч на противника, нашите се отпускат вместо да се вдигнат още по-нахъсано. Нямаше нищо, с което да ги изненадаме. Тук въпросите са към Пепо и Коцето, а не към играчите. И няма нужда от никакви упреци. Имаме си хубав отбор, дано да си го запазим поне! С такива мачове от първата шестица нашите момчета израстват, придобиват самочувствие. Днес Даната Христов взе да коментира съдийството. Има кой да се занимава със съдиите, Дана! Те съдиите пречат на всички, обслужват една гелосана мутра и софийските кочина и обор. Това засега няма как да се промени. Имаме хубав отбор с перспективни момчета, трябват му още мачове, дори и като този за да израстват. А нататък дано да се намели решение за инвеститори в отбора, че да се изяснят отрано насоките за лятната подготовка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: