ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите искат Тервел Златев обратно в клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 17.04.2015Коментари (27)8003
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Ботев призоваха да бъде върнат Тервел Златев на работа в клуба. 

Бултрасите изразиха подкрепата си към прокуриста на официалната си страница във "Фейсбук" с текст "Подкрепа за Тервел Златев"!

Припомняме, че по-рано днес Ботев официално обяви раздялата си със Златев, както и връщането на работа в клуба на Иван Йотков.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не съм наясно с всички подробности от "кухнята" в клуба, но и моето усещане е, че Тервел Златев знае как да създаде клуб за който всички мечтаем. Мигновената реакция миналото лято и привличането на млади български играчи ме карат да мисля така. Та ние никога не сме били по-близо спортно-технически до облика който желаем - треньори от школата, млади български играчи, силни юноши. Заплатата на Тервел била висока?! Би следвало да се потърси компромис, а не да му се показва че е нежелан. Преди кризата миналото лято, случайно присъствах на разговор на който наш ветеран се възмущаваше, че му отказвали да го назначат на какъвто и да е пост в базата да взема "едни 1000 лева". Ако това е визията за развитието на клуба, жалко за мечтите ни. Иначе аз платих едни 200 лв. за членство в сдружението, като другите 11 /единадесет/ ?!!! нови членове не получих дори един мейл, но продължавам да смятам, че с времето нещата ще потръгнат. Бих внасял по 100 лв. месечно, но нека поне се запозная с някой от новите ръководители.
+5
 
 
Абе , хора престанете да ръсите умнотии и мозък , това не е наша работа в момента , все много разбираме , гледайте мача от близо и не всявайте смут в отбора и между нас феновете . Всичко ще си дойде на място . Не забравяйте , че не малко проблеми в даден клуб се създават от разбиращи фенове , от нас се иска да подкрепяме отбора . Днес ни трябва победа и само победа , само Ботев . Хайде останете си със здраве и до после на стадиона .
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.04.2015 г.
+12
 
 
Момчета, успокойте топката. За Тервел Златев - аз исках човек като него да остане в клуба. Имал съм контакти с него и знам за какво става на въпрос. В края на краищата - не са се разбрали двете страни - факт. Нека изчакаме пресконференцията - там освен за раздялата с г-н Златев ще стане въпрос и за развитието на клуба. Въпросите с финансирането, собствеността и управлението са много динамични, по-важно е че има светлина в тунела. Натискът от страна на държавата е голям, повсеместен и организиран и не е лесно да формираме и привлечем готови финансови ресурси, оформяйки ги като собственост на клуба. Аз обаче съм до край оптимист. Само Ботев!
+18
 
 
След сътресенията с Цецо ако не беше Тервел в момента нямаше да има отбор.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.04.2015 г.
+19
 
 
Един свестен човек имаше в клуба и бързаха да го изгонят. Дипломиран, ерудиран, начетен, коректен, знаещ работата си, мениджър от класа, напуснал дома си, за да е в Ботев, не потърси благинки като хотел, служебна кола и др.екстри! Обаче, такива специалисти явно са трън в очите на някои хора и не трябва да виреят в клуба. Хм, не знам как Цветан Василев ще погледне на такова едно уволнение! Впрочем знам, но вече не съм сигурен дали някой ден той ще ни помогне, а той ще има такава възможност, бъдете сигурни. Изглежда обаче, че е важно да нагласим "наши хора" на работа, а такива дето ще ни бъркат работата - да си отиват в Сф. Бравос - ами върнете пияндетата Коце, Юли, върнете Кривия и всичко ще е по мед и масло - те много помогнаха във В и Б гр.! Върнете и Мъри ако искате, сдруженци! Типично мислене от прованса, мислене на еснафи и егоцентрици! За това Пловдив ще е на светлинни години от столицата, като ни ш**ат софиянци - да не съм чул да ревете!
-2
 
 
Сметката е проста: 5000 да дават по 200 лв годишно - това са 1 млн лв само от членски внос на Сдружението. Като добавим тв-права, билети и някой дребен спонсор, вързваме минималния бюджет за А група. Къде сте, вие 5000 бултраси, готови да заделят по 20 лв месечно за любимия си отбор и да участват лично във вземането на решенията по управлението му?! Като ви няма, оставяте 50, които плащат по 200 лв да решават вместо вас и си поемате последствията. Сега Сдружението е с ниска легитимност и представителност, но за това сме си виновни само ние, привържениците на Ботев Пд! Както не давате пари, нямате право на глас!
на 17.04.2015 г.
+14
 
 
Не е въпроса само защо напуска Тервел , а и защо връщат компрометирания Йотков !?
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Братя бултраси, дойде време да даваме, не само да взимаме. Затова отново задавам елементарен въпрос: като милеете за Ботев защо не пуснете по едно заявление и не станете член на Сдружението срещу 200 лв годишен членски внос, там напълно легално можете да си задавате въпросите, да искате оставки и да търсите сметка?! Ще бъдете част от мажоритарния собственик на клуба. Тука можете само да се плюнчите анонимно. Което и правите. 200 лв не са много, но като не ги даваш, нямаш право да назначаваш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: