ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официализираха промените в Ботев! Смениха Златев с Йотков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:43 / 17.04.2015Коментари (40)8465
©
От Ботев обявиха на сайта си няколко промени в ръководството и управлението на клуба. "Канарчетата" потвърдиха новината ни за напускането на Тервел Златев, както и връщането в клуба на Иван Йотков.

Ето и официалното съобщение от сайта на Ботев:

Считано от 17 април 2015г. в ръководството и управлението на ПФК "Ботев" бяха извършени следните промени:

Клубът се раздели по взаимно съгласие с прокуриста Тервел Златев. Договорът между двете страни е прекратен след предложение на представителите на новия мажоритарен акционер - Сдружение "ПФК Ботев Пловдив", за промени в организацията на управление.

ПФК "Ботев" благодари на Тервел Златев за съвместната работа и му пожелава успехи в личен и професионален план.

В бъдещата дейност на Клуба не се предвижда длъжността "Прокурист".

В управлението на Клуба, на поста "Директор Администрация", е назначен Иван Йотков.

 

Още по темата: общо новини по темата: 20
02.04.2016
19.04.2015
17.04.2015
16.04.2015
16.04.2015
06.04.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Иван Йотков трябваше да се върне, но трябваше да остане и Тервел Златев.Жълто черното ръководство става вече факт.Дано е за добре.Аз не се съмнявам във възхода.Това което става се очакваше.Само Ботев
-1
 
 
Сдружението е мажоритарен собственик! То си дава парите от джоба, то решава! На Златев е предложена длъжност на директор да се занимава с връзките с БФС и УЕФА, и заплата 2 пъти по-ниска, равна вече на 4 000 лева. Никой не го е гонил. Може ли без емоции и без интриги? Като имате въпроси, идете на пресконференцията и ги задайте там. Направете го честно и откровено като мъже, а не тук да се подвизавате като форумни мишки. Отборът ни върви добре благодарение на треньорския ни колектив и чудесната база! Сега да не измислите, че базата е станала благодарение на Златев. Той дойде наготово. Защо трябваше Пепо да моли Коцето да бъде с него да водят отбора? Защо Коцето не искаше да се връща? Не беше ли свързано със Златев? Имате ли отговорите на тези въпроси, ще бъдете близо и до отговора защо сега си тръгва Златев? Това са фактите.
-2
 
 
Тези който плюете върнаха Ботев от отвъдното преди няколко години.Бързо забравихте каде бехме.
на 17.04.2015 г.
-1
 
 
Правилно че е вън ,от форума реват защото останаха без кинти и разни Крембовци ,елкапитановци и други знаини и незнаини модераторцета няма откъде да вземат кинти
+12
 
 
Не мога да разбера защо пресконференцията трябва да е във вторник!За да има 4 дни слухове,догадки,разделение...?Ами решили сте-хубаво!Излезте и кажете защо,какво налага това и т.н.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Пичове, само един въпрос към всички недоволни мрънкачи: като толкова обичате Ботев, що не отделяте по 200 лв годишно и не сте членове на Сдружението?! Станете, и тогава ще имате право да критикувате и да гласувате "за" и "против". Не оправдавам изгонването на Тервел, но ние не знаем цялата истина, тъй че, айде, да не правим прибързани изводи!
+4
 
 
Пълни мишоци са всички защитаващи тези промени и се крият зад разни никове именно защото са част от промените, но нямат смелост да за станат с имената си може би? Златев бе изгонен защото искаше да превърне клуба в европейска структура в която подгони всички да си вършат работата за която им се плащаше, а не да се мандахерцат по цял ден из базата и само клюки и интриги. Спря далаверите на пиявиците, които смучеха от клуба, без да са служители това не се хареса на много хора, които си живуркат на гърба на Ботев и го изгониха, сменяйки го с компрометиран човек. Било примерен ход, правилен ход... айде бе, смешници. Кой си мислите, че лъжете? Някой хора станаха по-вредни и от ДХ-Селския. Е сега Ботев се връща точно в онези години. Честито!
+3
 
 
Лично мнение, не защитавам и не нападам никого! Тервел Златев, ако беше мъж, нямаше да бяга с мръсна газ от Коматево. Хубаво, тръгваш си. Спри при журналистите, кажи две думи за довиждане. Така излиза, че бяга, защото го е страх от неудобни въпроси. 4 бона заплата не е малка заплата. На Тервел му е било предложено да работи, той се е направил на обиден и отказал. Това е истината. Чакат ни трудни времена. Но и във В група се играе футбол. Ако трябва, ще започнем пак от нулата, но Ботев ще го има!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: