ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Играчите са прави да си искат заработеното
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:11 / 26.03.2015Коментари (20)4281
© Plovdiv24.bg
"Какво да ви кажа? Играчите са прави да си искат заработеното. Аз отдавна ги обявих за герои, че успяват да се справят в такава кризисна ситуация, каквато междувпрочем цари в целия български футбол, с много малки изключения. Наистина играчите на Локо(Пд) правят и невъзможното този сезон. Стигнахме до полуфинала за Купата на България и имаме шанс да играем на финал, където в един мач всичко е възможно", каза пред Sportonline.bg легендата на Локомотив Христо Бонев.

"Но и от сдружението, което осигурява парите за играчите на Локо (Пд), правят абсолютно всичко възможно, което е по силите им. Не бездействат в никакъв случай. Смятам,че нещата ще се оправят. Но както ви казах, българският футбол се нуждае от коренни промени, защото иначе ще затъва все повече и повече", допълни Христо Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 12
28.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
26.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зума трябва да си ги получяат но защо не казваш от къде.Тези които управляват финансите на клуба къде са и като искаха толкова тези акции сега с тях накъде.Зума ти поне не виждаш ли на къде върви Локо пд.
+7
 
 
Нещата ще се оправят!Щипвате кебапчетата на три и ги правите по сръбски.Продавате ги на същата цена и парите са събрани!И за заплата на лИгендътъ ще има!
+13
 
 
Крадецът,човекът който унищожи Локомотив неговата алчност няма край
Цъкам минуси на буферите :)
на 26.03.2015 г.
+14
 
 
Зума да ходи да целува ръка на Коко и да се моли:"Аман,заман,Коко - помагай"
+9
 
 
Извинете, ама за това бездарно ритане на топка и заплата ли трябва да получават? За 6 мача-НУЛА гола-и искат пари за тази работа и то с треньор без лиценз? Тия трябва да се радват, че някой и друг мангал идва да ги зяпа...Играчите са прави да си искат заработеното--баси и тъпотията! Какво са изработили, какво са произвели? Ако един работник работи и трябва да произвежда чорапи напр.,и за 3 месеца едвам- едвам един чифт е произвел и то този чифт е с по 3 дупки на чорап-няма ли да е просташки и нагло ди си иска изработеното, тоест заплата от по 3-4 иляди лв. на месец за 3 месеца?
+12
 
 
Футболистите им показаха на Бонев и ко колко уважение заслужават като отказват контролата в събота и почитането на Бонев.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 26.03.2015 г.
+17
 
 
Тоя пак се прави на ни лук ял, ни лук мирисал! Абе Зума, нали ти се закани на Коко да го изгониш, впрегна и Узуна, намерихте мераклии за преврата и за "шефове". И ...до тук я докарахте! Какво се правиш на невинна монахиня?
+13
 
 
Трябва да си ходят,всички ги знаем поименно.Никой НОРМАЛЕН не би се завъртял покрай този клуб,докато тези са там. Вяра,чест,слава,честна игра и куп още хубави думи няма как да свършат работа,като ти е празен джоба. Подкрепям футболистите.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.03.2015 г.
+13
 
 
та, кога кацат арабите?
+17
 
 
Бате Зуме, а ти взе ли си заплатката тоя месец? Сега ако беше истинска лИгенда, щеше да дариш дадена сума на клуба, за да може да се изплати поне на футболистите. Същите тия, които ти четкаш по медиите, че били герои. Всички те знаем, че си дърт тарикат и пари имаш бол. Само че си свикнал при теб парите да текат в една посока - към джоба ти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: