ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велин Терзиев: Бойкотът на играчите на никой няма да помогне
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 25.03.2015Коментари (34)8271
© Plovdiv24.bg
Членът на УС на Локомотив Велин Терзиев заподозря чужди интереси от това, което се случва на "Лаута". Както стана ясно по-рано днес играчите отказаха да излязат на следобедната тренировка на отбора. Причината за това решение е забавянето на заплатите им.

"Не мога да ви кажа какъв е изхода от тази ситуация. Няма пари в момента да платим на играчите. Доколкото знам има други отбори, които не са взимали пари повече време и пак тренират момчетата. Нашите играчи така са преценили и решили", каза Терзиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Такива действия на никой няма да помогнат. Не знам кой ги организира и какви са целите на цялата тази история. Правим всичко възможно да осигурим пари до края на сезона", продължи Нежния.

"За мен това го правят определени хора. Не е просто така. Още от самото начало на футболистите им беше казано, че може да се стигне до тази ситуация. Преди началото на сезона старши треньорът ги събра и им го съобщи това", каза още Терзиев. 

Под въпрос е насрочената за 28 март (събота) контрола срещу сръбския Напредък (Крушевац).
Още по темата: общо новини по темата: 12
28.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
26.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
БРАВО НА НЕЖНИЯТ И НА АДВОКАТЪТ ЗАВИНАГИ ИДНИ ОТ НАС ТЕ ИБАА МАМАТА НА БУФИРИТИ КЪКТУ ХРИСТОЛЪТ НАЩА АЙЙЙ КАНАРЙЕЕЕ
+3
 
 
Какви мутри...Локомотивец съм от дете, ходя на мачовете на Локото от 1967 г. Не членувам в никакви фракции и групи за колективно посещение. Тия двамата на снимката ли са ни ръководителите...приличат на престъпници, най-меко казано!
на 25.03.2015 г.
+6
 
 
Те не са виновни бе. Някой друг е виновен,но засега не е установен! Може обаче и жълтите да са виновни! Сигурно са подкукуросали нормалните хора да не ходят на мач и играчите да бойкотират. Това което сега се случва всеки който може да събере 2+2 го знаеше отдавна,още от времето когато някои хора си мислеха и то на сериозно,че футболен клуб може да се издържа със СМС-си! Локото ако искат да започнат да функционират правилно трябва да изритат вече потниците,нежните,адвокатите,пластмасовите глави и кукуригалниците в лицето на Зума,който трябва да си стои на задника,като Чико щото вече са изфирясали! Сериозни хора и доказани локомотивци като зъболекаря,умброто и бащата да вземат нещата в свои ръце,както при нас ги бе взел Марин Бакалов,но и да имат в предвид че ще бъде доста трудно и доста мръсно! При нас загрижеността на Бакалов доведе до там уж наши да го наричат пумак,крадец и го изгониха,но това е съдбата на тези които решат безкористно да помагат когато други са насрали вече гащите.
+10
 
 
Невестулката да лапа на Нежния кебапа.
+11
 
 
Вельо+Снежния вечна дружба!!!Докато Зулума и Лукума-Узуна са на лайнута...само падения ги очаква.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.03.2015 г.
+14
 
 
Потници, на следващият мач ще проверявате ли кой е локомотивец и кой не? Сега е време вас да накарат да пеете песни за Локо, да ходите с гаранти на мача и да сваляте гащи, да се види дали сте с рязани карабини. Тези простотии, които сътворихте за вашите фенове ще се помнят за винаги! Резили, малоумни, необразовани! Това сте вие- нежни, адвокатчета, пластмасови глави, легенди, и всякакви други надути пуяци, дето изгонихте един толкова етичен и коректен човек, който наливаше милиони в клуба, но жалките ви душици решиха да го изгонят, като си мислиха, че ще печелят като него.. Да ви е честита печалбата! Сега слагайте каски и се пазете от феновете си..
+9
 
 
Ей, Нежен нещастник!Маруло проста!Ти съсипа отбора ни заедно с твоите мошеници- приятели.Скоро Пловдив ще Ви се види тесен.Ще давате обяснение за вашите далавери.И едно е сигурно- няма да Ви се размине.Отивай да търсиш пари, глупак нещастен
+10
 
 
Ами да излезе легендата да ни каже как момчетата играят само за честта на клуба.Нали след мача в Коматево ни обясняваше как не са важни парите, а големите черно бели сърца.
Цъкам минуси на буферите :)
на 25.03.2015 г.
+12
 
 
Един Локомотивец-Мити С,съсипа Ботев,а един върл Ботевист-Велин Терзиев ще съсипе Локото. Какви превратности на съдбата.....
+5
 
 
Само едно не разбирам, какво прави Велизар на снимката? :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: