ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарите" разкриха колко пари им дължи Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:22 / 24.03.2015Коментари (26)6035
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пловдив) Иван Джиджев разкри подробности относно трансферите на Абел Анисе и Юнес Хамза, които през лятото преминаха от "канарчетата" в разградския клуб

"Ние за съжаление, не сме получили голяма част от трансферите на Хамза и Анисе. За Анисе са платени 200 хиляди евро, а 400 не са. Ботев, когато е сключил договора с Анисе, с ЦСКА, има клауза, че при следващ трансфер се дължат - в един член пише - на ЦСКА, в друг - на друго търговско дружество. 

Лудогорец ни уведоми, че влиза в тези отношения, и е платил на това търговско дружество, нещо, с което ние не сме съгласни. Лудогорец решиха спора, вместо да го развием по стандартни процедури. Те са платили на дружеството Муранд Трейд - 375 хиляди - пари, които ЦСКА си търси. За Хамза сумата по трансфера е платена, само бонусът за влизане в Шампионската лига не е платен", призна Джиджев пред ТВ7.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БУФЕРИ,не пишете тук,ами прочетете,че чорбата ФАЛИРА!За незапознатите обяснявам,че това означава,че и Локомотив ФАЛИРА!Ония парички ,където трябваше чорбата да ги плати на НАП,вече ги НЯМА,а НАП не опрощава задължения!Извода за вас буфери е ШОКИРАЩ!
0
 
 
Буферските напъни да се направят на интересни и да вкарат интрига,че Ботев няма пари на неинформираните наши фенове са радост за душата ми!Четейки коментарите на лукумутивските"стратези",съм изключително щастлив!Опитват се да "ловят риба в мътна вода"или да "пускат мюрета",казано на жаргон....ха-ха-ха,пълен смях са,забавлявайте се канари!
+7
 
 
Жалката сган от задния двор на Аграрния наизлезе от дупките си и пак почна да фантазира. Говорят за наши дългове, а те дължат над 5 милиона. Говорят за заплати, а на техните футболисти не е плащано от месеци. Говорят за стадиона, а техния или се разпада сам или им го бутат с празни обещания. Комплексите от ГРАНДА им идват в повече, ама след новините, които следват в скоро време, ще стане наистина параноично и самоубийствено в кебапчийницата на Снежния.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Само у нас я има тази простотия-клуб продава на друг клуб играч,а парите не се превеждат по сметките на клуба,а на филанкишията. В Румъния доста футболни босове бяха окошарени именно заради подобни отклонявания на средства,но тук продължаваме да се правим на разсеяни ,и че всичко е наред. По този начин на клуба се трупат само разходи,а приходите отиват другаде ,и след 2-3 години следва фалит и в група
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 24.03.2015 г.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Аз едно не мога да разбера. На какво основание Лудогорец са платили на трета страна? Имат си договор с Муранд Трейд? В договора за трансфера на Анисе от Ботев към Лудогорец дали се споменава нещо за тази трета страна? Тези въпроси са към господин Джиджев.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: