ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (19)
Страхотен скандал взривява атмосферата преди пловдивското дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:18 / 05.03.2015Коментари (22)6742
© Plovdiv24.bg
Страхотен скандал е на път да взриви атмосферата преди пловдивското дерби между Локомотив и Ботев на 8 март (неделя). Полицията е отказала да охранява мача, ако от Локо не изчистят задължения от 20 000 лв, натрупани по времето на Коко Динев, съобщава сайтът "7 дни футбол".

На "Лаута" са във финансов колапс и нямат такива пари. Вариант е наемането на частна охрана, но това винаги е имало печални последици. Опцията двубоят да се изиграе без гостуваща агитка е вече немислим, тъй като "бултрасите" изкупиха предоставените им 1500 билети. Времето за намиране на компромис изтича на 6 март. 

За днес е насрочена нова среща с полицията, на която ще присъстват и представители на Локо, които са пропуснали вчерашната сбирка заради гостуването на столичните "железничари" за Купата на България. От полицията също така за момента са отказали и шествието на феновете на Ботев от стадион "Христо Ботев" до "Лаута". 

Очаква се днес да бъде позволено все пак провеждането му, но без варианта автобусът с футболистите да тръгне едновременно с феновете. В Пловдив вече се говори, че може би ставаме свидетели на активизирането на план за дестабилизиране на държавата чрез футболни агитки. 

Вчера оставка подаде вътрешният министър Веселин Вучков, а управляващата коалиция е сериозно разклатена от вътрешни противоречия.
Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Кюстендилски мингяни, не разбрахте ли, че в този живот няма само лапане, има и плащане! До кога ще живуркате на гърба на пловдивчани! Циганските номера, нямат край!
Цъкам минуси на буферите :)
на 05.03.2015 г.
-1
 
 
Докога ще търпим наглостта на кюстендилските навлеци? Нима Пловдив има нужда от такава циганска пасмина,в каквато превърнаха наш'то Локо? Стига цигански номера,стига ориенталски кебапчета,стига наркотици! Върнете Локото на обикновените хора!
на 05.03.2015 г.
-1
 
 
Скандал няма. Няма да плащаме на оная свиня задълженията. Без полиция и без гостуваща публка ще е най-добре да се играе мача. И за десерт 3:0 за отбора на Пловдив.
+14
 
 
Сега ще ви кажа кое е скандално скъпи съграждани. На 3 ти март от водите на Янтра извадиха трупа на 23г. момиченце убито и най-вероятно изнасилено. Убито от цигани които са си направили незаконно гето на 100 метра от мястото. Скандалното е ,че ние се пеним за тъпите мачове , а полицаите се правят на ощипани госпожици, вместо да идем до старата столица и там такъв мач да изиграем ,че държавата да се оправи. Ама кучетата си лаят и кервана си върви. Ей това е скандално, че българщината се загуби, ще се загубят и децата . Защо да остават тук , това момиченце е работило , учило и искало да остане в България и какво му донесе това - СМЪРТ ОТ РЪКАТА НА ТАЯ ПАПЛАЧ ! ЕЙ ТОВА Е СКАНДАЛНО , ЕЙ ТОВА - явно забравихме КАТУНИЦА ! Кви мъже сме ние , кви...станахме смешници всички до един !!! Майната му на тъпия мач да ви кажа аз !!!! Не ми се гледа не ми се радва , след като ще седим безучастни пред такива неща !
Цъкам минуси на буферите :)
на 05.03.2015 г.
0
 
 
Наглите цигани отново искат някой друг ( разбирай всички пловдивчани и данъкоплатци) да им покрие масрафа! Нарочно нагнетяват напрежение преди мача и за да няма размирици общината ще клекне и ще им плати задълженията! Точно както всички цигани живеят на наш гръб,така и циганите от Лаута се опитват да ни изнудват!
+5
 
 
Излишно нагнетяване на атмосферата преди мача.Най-важен или по-малко важен мач.Якимов,всеки мач е важен за "Локомотив"Този мач е просто за престиж до следващото дерби.Много се зарадвах от класирането за полуфинала за купата.Ще стискам палци да достигнем до финала.И за този мач победата носи 3 точки.Но както казах това е мач за престиж и нищо повече.Пожелавам успех на "Локомотив" постигнат и с добра игра.Тогава ще има и повече привърженици по мачовете.
0
 
 
Господин шефчето на буферите говори откровени глупости, а на всичкото отгоре май е юрист. Няма вариант мачът да се проведе без гостуваща публика, която има право на 10% от капацитета на стадиона-домакин. Значи вариантите са два - господа революционерите не могат да платят за охраната на мача и той не се провежда изобщо със съответните последици /0:3 служебно/ или намират отнякъде пари или разсрочват дълга към полицията и мачът се провежда. Да си спомним колко мача не се състояха във В-група, след като селските кметове не можеха да осигурят охрана на мачовете.
+5
 
 
Дано да се намери компромисен вариант. Тези 20 бона с натрупване ли са се образували? Колко струва охраната на 1 мач? Нека полицията да се съгласи да охранява на кредит този мач! Според мен и Общината, и Областната дирекция на МВР имат интерес да не стане скандал, да се опази редът и спокойствието в града.
+2
 
 
Вън от А група на циганите просяци.Като не можете да си плащате се махайте,кюстендилски натрапници.Пари за бутафорно табло има,за охрана няма.Пари за заплати на кебапчиите има,за трибуна няма.Премии за футбалерите има,за наема на подлеза на Централна гара няма.До кога ще ни занимавате с вашите цигански номера и безсмислени сълзиви декларации.Вън от града ни клошари.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 05.03.2015 г.
-4
 
 
Няма да има гостуваща публика. На кого му пука?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Децата на Локо с успех над Ботев
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: