ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пловдивското Локо не прости на столичното и в реванша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:49 / 04.03.2015Коментари (181)16423
Отборът на Локомотив Пловдив се класира за полуфиналите за Купата на България, след като успя да отстрани съименника си от София. "Черно-белите" бяха безкомпромисен и в реванша срещу "железничарите", побеждавайки с 2:1. Така възпитаниците на Христо Колев-Бащата продължават напред с общ резултат от двата мача - 4:2.

"Смърфовете" се нагодиха по-добре на тежкия терен в "Надежда" и само след 10 минути игра пропуснаха да поведат в резултата. Йоан Ласиман центрира успоредно в наказателното поле на домакините, но крачка не достигна на Спас Делев да засече и прати кълбото в мрежата на Божидар Митрев.

В 17-ата минута след отлична контра Преслав Йорданов пропусна да даде аванс на столичани, когато останал очи в очи с Йордан Господинов стреля встрани от вратата.

Малко след това се откри нова добра възможност за пловдивчани. Александър Якимов бе изведен на стрелкова позиция от Бурабия, но вместо да стреля реши да подава към Делев и сгреши.

При третата се открила възможност "черно-белите" не сбъркаха и откриха резултата. Спас Делев стреля от фаул, Божидар Митрев не се намеси добре. Топката попадна в Дани Кики, който стреля от границата на наказателното поле. Коженото кълбо попадна в Ласиман, който спря топката и хладнокръвно е вкара в мрежата на Митрев.

Траян Траянов върна домакините в мача две минути преди края на първата част. Защитникът бе изпуснат след изпълнение на корнер от Ласиман и с глава прониза Господинов за 1:1.

В добавеното време Спас Делев сам срещу Митрев пропусна да върне аванса на "смърфовете", но стреля далеч над вратата.

На почивката Радослав Димитров се появи в игра, след като замени Бирсент Карагарен. Това бе и първи мач за бившия национал с екипа на "черно-белите".

В 52-ата минута Дани Кики пропусна чудесна възможност да нокаутира "железничарите". Капитанът в тази среща за пловдивското Локо от няколко метра не успя да вкара, след като Елтон изчисти негов удар от голлинията. 

Минута по-късно обаче Спас Делев не се смели над столичани и ги довърши с брилянтен гол. Нападателят се разписа след перфектен изпълнен фаул от границата на наказателното поле, който Митрев само изгледа как топката се спира в мрежата му за крайното 1:2. 

Така в рамките на четири години Локо Пд се класира за трети път на полуфиналите за Купата на България.

Локо Сф - Локо Пд 1:2
0:1 Ласиман 33
1:1 Траянов 43
1:2 Делев 53

Локо Сф: Митрев, Елтон, Траянов, Бранеков, Трифонов, Гъргоров, Том (Иванов), Старокин, Генов, Йорданов, Романов

Локо Пд: Господинов, Илиев, Сандански, Сечков, Филипов, Якимов, Карагарен (Василев), Кики, Бурабия, Делев (Костадинов), Ласиман (Дяков)

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Циганите са се превъзбудили и сънуват купи.Типично за етноса им.Мюезина зулума днес ще заяви ,,купата е наша'' и ще разсмее всички.Още на 8 март ще свалим циганските мацки на Земята.
+6
 
 
Пловдив е черно-бял.Жълтите мангусти усетиха парата и заскимтяха:"нека по-силният победи в неделя".По-силният ви пуска по баира 20 години,гответе се за 21-та.Само ЛОКО.
+5
 
 
да изринем селтаците от коматюву, всички на стадиона, к*р за телевизията на домуса
+7
 
 
Вгражданените селяни, загубили всякакъв инстинкт за национално самосъхранение, дават мило и драго само и само да не приличат на българи, плюейки по Локомотив, по българщината, по националните идеали. Да идва 8 "да грабваме телата" ,за да опазим България от вгражданените селско-мюсюлмански башибозуци и от еничарския корпус. САМО ЛОКОМОТИВ.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
На жълТУРЦИТЕ дори някой извратен побъркан художник не може да сътвори уродливите им муцуни.А след осми и погребалните агенти няма да съумеят да приведат муцуните им в що годе прилично състояние за погребението, а специално за Неделев единственото спасение е да си сложи черен чувал на кривата глава и обезобразеното от природата лице.
+8
 
 
Мизерията в жълто винаги е готова да достигне до нови висоти. Бихме Локо Сф и те ни поздравяват, а жълтите умират от злоба.
+10
 
 
Айде и една победа срещу мюсюлманите в неделя да затвърди добрата игра на Локомотив Пловдив.Само Локо!
Цъкам минуси на буферите :)
на 04.03.2015 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.03.2015 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: