ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи с 3:0 Марек и заплете интригата в първата шестица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 02.03.2015Коментари (64)12908
Ботев победи с 3:0 Марек на рестарта на родното ни първенство. С успехът "жълто-черните" заплетоха интригата в първата шестица. "Канарчетата" събраха актив от 30 точки и са на една от шестия Левски. Борба за топ 6 води и Черно море, който е с 28 пункта.

Ботев поведе с бърз гол на Цветелин Чунчуков. Нападателят получи пас пред наказателното поле на гостите от Мариян Огнянов и без да се замисля стреля. Михайлов изби кълбото, но то отскочи от ръцете му и влезе във вратата за 1:0.

В 20-ата минута Марек пропиля уникална възможност за гол. При изпълнение на корнер отбраната на "жълто-черните" увисна и остави непокрит Крум Бибишков, но ветеранът от 2-3 метра прати топката над вратата.

Само 5 минути по-късно пловдивчани нанесоха своя удар с втори гол във вратата на дупничани. Иван Цветков проби отдясно и в стил Рикардо Куарешма с външен фаул качи кълбото на главата на Огнянов, който пък бе безпощаден за 2:0.

Християн Казаков оформи крайния резултат в добавеното време на втората част. Младият талант се разписа на празна врата след пас на Чунчуков. Това бе и дебютен гол за Казаков.

Ботев - Марек 3:0
1:0 Чунчуков 5
2:0 Огнянов 25
3:0 Казаков 90

Състав на Ботев: Стаховяк, Филипов, Терзиев, Николов, Христов, Иршак, Гамаков, Огнянов, Васев (Милиев), Цветков (Казаков), Чунчуков

Още по темата: общо новини по темата: 15
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
01.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+14
 
 
Футболисти, ако четете-излезте на Лаута и ги смачкайте от първите минути, не ги оставяйте да дишат. Много по-добри сте от бабериците събрани на Лаута, излезте и го покажете. Винаги излизаме, чакаме, ослушваме се, да даваме аванта на мишоците. Няма какво да губим, равен не ни устройва-атаки от първите минути!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+14
 
 
Идва ред на мангустите.Да им ритнем стола.Да си изчистим града.Тъпите мангали нямат идея как ще ги затрием.Селски идиоти дошли от черешовия рай,две победи над вас и сте в графата изпадащи,ако сами не се унищожите.Погледнете класирането и отборите с които ще играете.Всички са ви навити да ви изгонят от групата глупави мангали.По добре Марек или Хасково отколкото циганите парашутисти от Кюстендил.Ще е интересно първенство.Запомнете го.Така ви казах и след Марбея.
+13
 
 
Хубав мач, с лекота ги бихме тия диваци. За мача на джамията мангалите не ме притесняват изобщо. Повече ме притесняват агент Тара и неговата нова приятелка Гелосаната, които почти сигурно ще си изпратят съдия да свири нашия мач с мангустите. Очаквам стабилно съдийско порно, от което за съжаление клетите мангусти ще се облажат най-мното. Поне за малко, щото ако останем във втората шестица пък ще имаме прекрасната възможност да ги засилим стремглаво в Б група, където им е мястото по принцип.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.03.2015 г.
+17
 
 
Отиваме на Лаута за победа! Те не могат да ни спрат!
+20
 
 
Сега остава нашите да не се изложат на лаута, че традиция е да играем меко казано зле като гости. Трудна работа ще е, но с желание всичко става. По-силни сме не може да се отрече, остава само да го докажем. Ако искаме в шестицата..... имаме да печелим два важни мача.
+17
 
 
Да се готвят мангустите. Крайно време а да слезнат на земята, а ние да им покажем къде им е мястото! Долу, на дъното!
Цъкам минуси на буферите :)
на 02.03.2015 г.
+19
 
 
Хубава победа,в приятно за зрителя темпо.Идва ред на циганите-лаутари.
+18
 
 
Пловдив ГАЗИ, ВСИ ЛАЗИ .. .. ЗАЩО? .... МУХАХАХА
+17
 
 
Аз не мразя отбора и агитката на Локомотив , все пак лекарят не се обвързва емоционално с туморното образование, той трябва просто да го премахне ! Така мисля и за циганската паплач и без това са фенове на Докото... xaxa
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: