ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (18)
Локо и Ботев играят Битката за Пловдив под патронажа на Аян Садъков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:42 / 25.02.2015Коментари (16)7710
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пловдив) реши предстоящият домакински мач с Ботев (Пловдив) на 8 март да се проведе под патронажа на един велик футболист - Аян Садъков! Бившият халф на "черно-белите" има 350 мача и 140 гола за Локомотив, записа и 80 мача и 9 попадения за националния ни отбор. Садъков е рекордьор по мачове във всички национални гарнитури. В края на кариерата си той носи и екипа на Ботев.

Миналата година футболен Пловдив бе шокиран от новината, че Аян е болен от амиотрофична латерална склероза. Любимецът на феновете води тежка битка за здравето си, която ПФК Локомотив (Пловдив) иска да подкрепи.

В 8-ата минута на първото полувреме и в 8-ата минута от второто полувреме на мача Локомотив - Ботев на 8 март, всеки изпратен DMS Loko на номер 17 777 ще е в подкрепа на битката на Аян Садъков.

Вярваме, че привържениците и на двата отбора ще използват срещата на стадион "Локомотив" другата неделя, за да засвидетелстват уважението си и подкрепата към този знаменит пловдивски футболист.

Аян Садъков и цялото му семейство ще бъдат поканени да изгледат двубоя на 8 март в ложа "Персенк" на стадион "Локомотив".

Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Има опасност парите да отидат за заплата на почетният президент.Така не става.
+5
 
 
Ще подкрепя големия човек и футболист Садъков! Но бате Наско има абсолютно право! Аз искам да подкрепя Садъков, а не потниците. Я по-добре дайте сметката на която може да се преведат помощите за Аян за да не стане "грешка"..
Цъкам минуси на буферите :)
на 26.02.2015 г.
+6
 
 
Каква е тази гавра с легендата на пловдивския футбол Садъков !?? Нека DMS-а да е DMS SADUKOV !
+4
 
 
Участвах в предишната кампания в помощ на Аян. Ще се включа и сега, заощтото Аньо е голям Човек и голям Футболист. НО!!! Как си представят организаторите на кампанията, че зрителите на стадина ще бъдат с телефоните в ръка и ще очакват "заетната" минута??? Не за друго, а за да отидат парите където трябва. Предложението на колега по-долу е да се направят кутии. Така всеки който иска да помогне ще даде колкото смята за необходимо. И ще се съберат повече средства от пускането на СМС. Това е мое мнение.
+8
 
 
Като Локо фен бих подкрепил всяка жълто черна благотворителна идея. Искрено се надявам за реципрочност. Помните ли през 80- те как нападението на националния ни отбор беше Садъков, Зехтински, Христо Колев, Коцето Костадинов и Пашев. Да си пожелаем в скоро време да се върнат тези времена и да има Ренесанс на Пловдивския футбол.
+9
 
 
В такъв момент не трябва да се делим. Не и по този начин обаче. Бъдете сигурни, че DMS Saduкоv примерно, ще събере много повече от DMS Loko. На Аян ли ще помагаме или на Локо?
+5
 
 
За 6 месеца на лаута събраха 92 лв. за трибуна джесика чрез СМС-и. Въпроси с повишена трудност: Колко лева ще се съберат за 1-2 минути? Къде ще отидат парите, ако СМС-а пристигне след или преди определените 2 минути? Каква е стойноста на всеки изпратен СМС???
+1
 
 
чудя се на акъла на разни келеши, как може да хвърлят кал по тази болезнена тема, абе ей амсалаци, с тези футболисти на локо и ботев минаха най-хубавите ни години бе, въпреки че съм ботевист сега ще изброя някои имена на футболисти на локо, които сегашните лумпени съм сигурен че не са и чували, а именно корадов, беделев,калканов, килапов, текелиев, сотиров, тенев, драганов, георги димитров, а най-големия сега им е треньор... келеши тук нещата не опират до фенщина, а до нещо много стойностно и човешко!
+6
 
 
Как един потник може да опропасти всяка благородна кауза? Като иска да накара фен на БОТЕВ да напише SMS с текст "loko"...
+17
 
 
Няма Ботев няма Локо живота,здравето и съпричастността са си човешки отношения!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: