ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Славия не успяха да си вкарат гол преди рестарта на "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 21.02.2015Коментари (35)8693
Ботев и Славия не успяха да се победят в контролна среща, играна на базата на пловдивчани в Коматево. Двата тима завъртяха 0:0 в последната си проверка преди рестарта на шампионата след седмица. 

Първата добра възможност за гол пред "канарчетата" се откри в 6-ата мината. Иван Цветков получи пас, напредна към вратата, подаде надясно към Христов, който центрира веднага в полето на Петков, но нито един от нападателите в "жълто-черно" не успя да засече топката във вратата на Славия.

Малко по-късно отново Христов центрира успоредна топка на гол линията и отново никой не успя да насочи кълбото към вратата на Петков.

В 20-ата минута реферът Георги Кабаков показа директен червен картон на Филип Филипов. Защитникът спъна Манзаро пред наказателното поле, след като се отскубна зад отбраната на домакините.

Пет минути преди края Цветелин Чунчуков пропусна да изведе Ботев напред. След прекрасна игра на Иван Цветков, който елиминира двама от Славия и мушна топката между тях към Чунчуков, той пък опита директен удар към вратата на Петков от около 9-10 метра, но топката мина над вратата му.

В началото на втората част с пропуск за "канарите" се отличи и Божидар Васев. Полузащитникът получи добър пас в неговата зона и оставен непокрит опита директен изстрел, но прати топката високо над вратата.

В 65-ата минута домакините претендираха за дузпа, след като капитанът Иван Цветков бе изблъскан в наказателното поле, но пловдивският елитен рефер подмина ситуацията. 

Жереми Манзаро можеше да донесе победата за Славия четвърт час преди края, когато почти фронтално срещу вратата на Иванов, стреля технично, но вратарят на Ботев се разтегна и изби в ъглов удар.

До края на двубоя футболистите в "жълто-черно" се опитаха да достигнат до победата и да зарадват своите привърженици, които изпълниха до краен предел централната трибуна на "Футболен комплекс Ботев 1912", но така и не успяха да застрашат по сериозно вратата на Марио Кирев.

Ботев - Славия 0:0

Ботев: Стаховяк (Иванов), Христов, Николов, Терзиев, Филипов (Златков), Гамаков (Дрянов), Иршак, Огнянов (Балтанов), Васев, Цветков, Чунчуков (Милиев)

Славия: Петков (Кирев), Панов (Стоянов), Касай, Дяков (Атанасов), Манзоро, Фонсека (Фераресо), Василев (Стоев), Шоколаров, Грънчов (Везалов), Пиргов, Семерджиев (Генчев)

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хубава проверка преди важните мачове за първенството, притеснителното е обаче, че отново не бележим. В завършващата фаза куцаме доста, не знам защо не тренираме удари, Васев проваля всяка създала се ситуация за гол, не знам какво се случва с това иначе доста талантливо момче. Чунчука същата работа, Вуйчо прави каквото може, но не може да се създават 4-5 положения, който са 100 процентови, а да не се вкарва нито едно, тая се играе на голове. И колкото по-рано Пепо и Коцето им обяснят на момчетата, че трябва да се бележи почти всяко създадено положение, толкова по-добре за отбора. Трябва да се тренират удари, вижда се, че от на вид 100 процентов гол се прави пропуск след пропуск. Не може да създаваме толкова положения, а да не си ги вкарваме. Това в мачовете до края на полусезона ще ни се отрази, а може да ни коства и класиране в първата шестица.
-2
 
 
Локомотив Пловдив играе 1/4 финал за купата и имат продадени 1000 билета, от които поне 200 са подарени и раздадени. Също и 10-те билета от 1000 лв.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.02.2015 г.
+2
 
 
хахаха - мангалите са изтрещяли! Но, утре ще има секс на Лайнаут джамия - ще ви скъсат циганските трътки буферите от Сф. Печете слънчоглед, пълнете джобовете и прескачайте оградата, то пари за вход нямате.. Цигански отбор, циганска публика - каза вожда на племето Зума Шака Зулу! Прошляци безпарични, абе - направо цървули!
+15
 
 
В контрола 2500.Утре ще видим кюнлиите от Кюстендил колко публика ще съберат за купата.Две седмици призиви от всички доганови ханъми.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+13
 
 
абе шефа на дпс-то в Пловдив защо ли носи значка на любимото си локо ?
+13
 
 
Платена контрола с неособено интересен противник - 2500 човека. Мангалите играят 1/4 финал за купата и имат едва продадени 1000 билета, от които поне 200 са подарени и раздадени. А, да. Забравих и 10-те билета от 1000 лв., дето ги взе Доган да си води ханъмите.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 21.02.2015 г.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+13
 
 
Мингяните от лаута, да не се правят на много остроумни в темата на Ботев, ами да отиват да подготвят вип ложата! Утре от помаклъка, слизат- вип персоните на локо! За това, приготвяйте джезветата, рахат локума, баклави и шекер простотиите, нареждайте наргилетата, слагайте наколенкиете и в стойка- "г"!
Сподели какво ново....
на 21.02.2015 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: