ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Безплатни билети за 200 000 лева за мачовете на Локо и Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 18.02.2015Коментари (32)7597
© Plovdiv24.bg
Пловдивската община купува за 200 000 лева билети за мачове на "Локомотив" и "Ботев", които ще раздаде на фенове. Средствата са разделени поравно за двата местни гранда.

Предложението за харча от бюджета е мотивирано като "създаване на благоприятни условия за развитието на физическото възпитание и спорт и популяризирането му сред пловдивската общественост". Вносител на предложението в местния парламент е съветникът от ГЕРБ Гошо Къчков. Той обяснява, че по този начин общината изпълнявала своя социален ангажимент към спорта. Опозицията съзря в раздаването на безплатни билети за мачове предизборен ход.

"Тези средства ще позволят на спортисти, треньори, привърженици и всички хора, милеещи за футбола в Пловдив, да разберат, че спортът не е оставен на произвола", мотивира се вносителят.

Раздаването на безплатни билети за мачове в Пловдив не е прецедент. Бившият кмет Славчо Атанасов също отдели подобна сума за двата отбора, когато управляваше града.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 115
16.05.2015
14.05.2015
13.05.2015
09.05.2015
09.05.2015
07.05.2015
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
А колко плодове ще купите за детските градини идиоти.Зад границата на Еволюцията-Селскостопанският домакинските срещи са родителски,но на нас помощ от Общината не ни трябва.Неподвласните никому никога дреБни беси може да се нуждаят от помощи,но там са свикнали да се заиграват с просия.На нас не ни е нужна.
+4
 
 
От това по-голяма предизборна порнография няма.Това е подигравка с футболните фенове в града ни.Толкова болни деца имат нужда от лечение,но явно управляващите града ни си мислят повече за топлите кресла под мазните им задници,да си правят предизборем ПР,отколкото реално да отговарят на нуждите на града ни.Цинизъм-неуважаеми господа управляващи-вие срамите града ни.
+3
 
 
Как се моля на още едно две безсмислени политики на ""умните хорица"" и да се обединим.
+1
 
 
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ДОБРО !ДА СЕ РАЗДАВАТ САМО НА ХОРА КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ-ПЕНСИОНЕРИ СТУДЕНТИ УЧЕНИЦИ СОЦИАЛНО СЛАБИ -СРЕЩУ ДОКУМЕНТ И НА ВХОДА НА СЕКТОРА В СТАДИОНА-ИНАЧЕ ЩЕ ТРЪГНЕ ТЪРГОВИЯ!
-2
 
 
Нали казвате,че държавата трябва да помага на спорта... сега пак рев!!!
+8
 
 
Не искаме!Дайте ги за някаква благотворителност!Не можете да ни купите!Има болни деца,на които може да се помогне!Оттеглете си безумното решение,общинари!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.02.2015 г.
+11
 
 
Общинари, не се еб.вайте с нас, феновете! Не гледайте на нас като на някакви котета или кученца, дето ще скочат като гладни за тия билети. Не си правете партийни поръчки, защото ще станете жалки. както го е казал Нако - не става така, не!
+3
 
 
Аз мога да хвана бас, че това предложение е направено от Пластмасовата Глава з да влязат някакви пари в Локуту. Просто няма друг вариант.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.02.2015 г.
+12
 
 
Не вярвах, че ще паднете толкова ниско, общинари. Това ще е безцелно разпиляване на средства в името на предстоящите избори. Не става така, не! Нито някой безработен фен ще се снабди от тия билети, нито някои от бившите футболисти и работили в клубовете ще отиде да протяга ръка за един билет.., а това са просто много пари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: