ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив се наложи с 3:1 над Асеновец в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:50 / 31.01.2015Коментари (15)8958
Локомотив се наложи с 3:1 над третодивизионня Асеновец в контролна среща на официалния терен на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Наставникът на "смърфовете" Христо Колев-Бащата използва проверката, за да огледа свои бивши футболисти, които сега играят в тима от Асеновград. Също така едно полувреме с екипа на "черно-белите" записа Осман Шабан, който е играч на Асеновоец, но кара пробен период с пловдивчани. 

В същото време поради различни травми участие в мача не взеха Александър Якимов, Айкут Янъков и Бранимир Костадинов. Срещата пропусна и болният Йоан Ласиман, както и Йордан Господинов, на който му бе дадена почивка.

Локомотив бе по-активният отбор на терена и закономерно стигна до успеха в контролата. Още с първото си достигане до вратата на гостуващия тим "смърфовете" откриха резултата. Спас Делев нахлу отляво, след което намери в наказателното поле Благой Наков, който с топовен шут прониза стража Ферди Мюмюнов. 

В 15-ата минута след неразбирателство в пеналтерията на домакините от корнер, централният защитник на Асеновец изравни. 

Десет минути по-късно Локо отново излезе напред в резултата. Янко Сандански намери с прекрасен пас Спас Делев на втора греда и нисичкият нападател от село Ключ с глава парира стража на гостите за 2:1.

До края на полувремето "черно-белите" имаха още няколко добри положения за гол, но само малшансът им изневери да се оттеглят с по-голям аванс.

През втората част Бащата направи няколко смени, но въпреки това, те не се отразиха на темпото на игра и пловдивчани продължиха да доминират. 

Така се стигна до 53-ата минута, когато Мартин Камбуров овладя коженото кълбо на границата на наказателното поле и с прекрасен удар нацели горната греда, след което топката се оплете в мрежата на Мюмюнов за крайното 3:1.

След час игра Игнат Дишлиев напусна принудително зеления килим след контузия, а домакините доиграха срещата с 10 души.

Състав на Локомотив: Скорчев, Илиев, Молдованов, Дишлиев, Дяков, Траянов, Сандански, Карагарен, Делев, Наков, Камбуров (Витанов, Стамов, Де Врийзе, Филипов, Вълчев, Османов, Бурабия, Кики)
Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Добра контрола за Локото, в която отново се видя, че отбора ни има сериозен потенциал, напук на кризата, в която още се намира!!! Имаме доста добър отбор за нашето първенство, но основната заслуга за това е прекрасната работа на треньорите ни и в частност на Христо Колев! Този човек провежда тренировките на отбора на доста високо спортно-техническо ниво и резултатите се виждат !!!!! Победите в контролите не са важни, но играта на отбора в тях е нещото, което интересува всички ни, а тя определено е доста радваща!!!! Радостно е, че хора като Грънчов вече не са част от отбора ни, въпреки безспорните му футболни качества! На отбора ни е нужен колектив и мъже, които искат да играят за него, като са готови да преживеят моментната криза, а не страхливци, които бягат посред нощ за 1000 лева повече в отбор, в който рядко се играят истински мачове, а Ангел не веднъж е доказвал, че подобни мачове не са му чужди, като и предварителните сценарии в тях!!!! Всички помним "играта" му срещу Локо СФ, когато Грънчов дори не загатна за това, че иска да се противопостави на нападателите на гостите! На Молдованов му остава един мач наказание, който за добро или лошо е отново срещу адашите ни от София, но този път за купата! После ще е на линия за изключително важните ни мачове в предстоящия дял на шампионата , сред които е и стотното дерби, което ще се играе още във втория шампионатен мач за сезона! САМО ЛОКО! Там е истината!
на 31.01.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 31.01.2015 г.
+6
 
 
Разцепихме ги тия. Поне 300 души бяхме. Майстор Мартин прекрасен гол, Наков също.
-4
 
 
Публиката пак на висота!Някой знае ли колко иляди бяйми?Пуловин Пловдив май.То по ракиено време толкоз.Наздр....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: