ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (12) | Вчера (19)
Отбор от четвърта дивизия започна на стадион за 5 милиона лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 22.01.2015Коментари (9)8918
Отборът на Брацигово започна своята зимна подоговка на 18 януари със сбирка от 13:00 часа на реконструирания стадион "Христо Гюлеметов - Бонбона". Спортното съоръжение е претърпяло ремонтни дейности за 5 милиона лева. На първото занимание през новата година се явиха 23 играчи, като шест от тях са нови попълнения, а от миналия сезон няма нито един напуснал. 

Старши-треньорът Иван Михайлов запозна футболистите с програмата за подготовката в новата зала за пресконференции. Брациговци ще се готвят за предстоящата футболна пролет в А ОФГ при домашни условия, като тренировките ще бъдат три пъти в седмицата. 

Футболистите на Брацигово започнаха своята подготовка на едно наистина модерно футболно съоръжение, с напълно нов построен терен с автоматизирана поливна система с два резервоара от по 15 тона всеки, изцяло нови трибуни с луксозни седалки и козирка, две помощни игрища с изкуствена настилка, едното от които е комбинирано волейболно и баскетболно, а второто е изцяло футболно. 

Именно на второто ще тренират играчите всеки вторник и четвъртък, използвайки факта, че на него има осветление. Построени са и нови съблекални по европейски стандарт, съдийска стая, лекарски кабинет, стая за делегата, боксова зала с ринг, фитнес зала, конферентна зала и санитарни помещения. 

На стадиона има и безжичен Интернет, отделна стая за журналисти и ТВ екип, паркинг и още много екстри, които го правят най-модерен и най-добър в областта. Седалките са за близо 1 000 зрители, но през пролетта има още работа по него, и затова ФК Брацигово ще продължи да играе домакинските си срещи на стадиона в Исперихово. 

Предстои още работа по терена и лекоатлетическата писта, която ще се завърши през месец май. След предаването на обекта той става собственост на сдружение футболен клуб Брацигово и той ще бъде негов стопанин и собственик. 

Очаква се интерес към базата за своите лагери да проявят български и чужди футболни клубове, които могат да водят подготовката си на новото бижу, използвайки и минералната вода, която е богатство за Брацигово.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Лятото бях в Брацигово и тогава терена беше разкопан явно тогава слагаха поливната система. До колкото знам стадиона е ремонтиран с Европейски пари от фонд. Иначе супер е станал. Терена беше като за ниво на селските групи преди ремонта . Нямаше седалки я някви дървени пейки.
+1
 
 
Цитираната сума не е само за това, което се вижда на снимките, а също така за двете помощни игрища, за осветлението, за пистата, която още не е завършена, и за куп други неща /нови съблекални по европейски стандарт, съдийска стая, лекарски кабинет, стая за делегата, боксова зала с ринг, фитнес зала, конферентна зала и санитарни помещения/. Със сигурност са дръпнали нещо настрана, но все пак с пръдня боя не се прави. Освен това не знаем в какво състояние е бил стадионът преди ремонта, може да е имало изкопни работи и т.н.
-3
 
 
Прекрасно стадионче! Скромно, но напълно достатъчно за отбор от такъв ранг! Споменатата сума обаче е твърде голяма за подобно съоръжение! Едва ли е такава, но това е друга тема!?
+1
 
 
Браво... дано повече такива новини... иначе 5 милиона ми се струват много за видяното на снимките, но поздравления че нещо се прави...
+4
 
 
Браво на Брацигово! Ето това е правилен подход за инвестиране!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: