ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица започна с един нов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 19.01.2015Коментари (1)4050
Днес тимът на "Марица" направи първата си тренировка за новата 2015 година, с което започна предсезонната подготовка на отбора. В добро настроение футболистите и старши треньорът Петър Курдов излязоха точно в 14 часа на зеления килим на стадион "Марица". 

В заниманието участваха 20 футболисти, като на по-късен етап към тренировъчния процес ще се присъединят липсващите към този етап Стойчо Бебелеков, Георги Неделчев, Вук Чосич и Марко Д‘Арженио. Подготовка с представителния тим започнаха и няколко юноши на клуба, съобщиха от клуба. 

Към този момент освободен е само един играч - Благомир Мастагарков. Денис Хасан напуска отбора заради лични ангажименти, а Николай Ангелов учи в София. Двамата по всяка вероятност няма да са в групата за пролетния полусезон. По различни причини Радослав Рошлев и Христо Тошев не са част от тима от средата на есения дял на първенството.

Единственият нов състезател към този момент е Ангел Захариев. Той е юноша на "Левски" и последно се е състезавал за "Балкан" (с.Варвара) в югозападната "В" група. Днешните занимания бяха наблюдавани от Християн Христев, който ще се завърне в "Марица" след шестмесечно отсъствие. Той игра през първия полусезон в "Гигант" (Съединение). Очаква се скоро към тима да се присъединят още нови попълнения, за което ще ви информираме.

Отборът ще провежда своите тренировки в Пловдив, на стадион "Марица" и на игрището до английската гимназия, като се обмисля лагер. Контролни срещи се предвиждат на по-късен етап, след достигането на добра физическа форма на играчите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: