ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдийски тесли и загуба на Марица в Димитровград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:04 / 29.11.2014Коментари (0)2508
©
"Марица" загуби при гостуването си на "Димитровград" с 3:1 в мач от последния 17-ти кръг от есения дял на шампионата в Югоизточна "В" група.

Още в началото на мача стана ясно, че сливенския рефер ще играе важна роля в този мач. Той нашари с картони "жълто-сините" още в началните минути на срещата. Така още в 5-та минута след несъществуващо нарушение, за втори жълт картон беше изгонен Хакан Байрямов. Маричани продължиха да търсят гола и няколко минути по-късно, напук на случващото се, Виделен Сердарски отбеляза за 0:1, след като изпълни специалитета си - точен и силен шут от пряк свободен удар. 

В 35-та минута реферът не изгони футболист на домакините. Последният в защитата на Димитровград спря непозволено откъсващ се сам срещу вратаря на домакините футболист на Марица. Минута по-късно обаче, съдията изгони един от най-дейните на терена Кристиян Павлов. Футболист на домакините удари няколко пъти с юмрук Павлов. Паднал на земята Кристиян изрита противниковия състезател и съдията изгони двамата провинили се играчи. С 9 души "жълто-сините" допуснаха изравняване в 43-та минута, след колективна грешка в отбраната. При този резултат - 1:1 завърши полувремето. 

През второто полувреме домакините вкараха още два безответни гола на осакатения тим на Марица. Първият от далечна дистанция за 2:1. Пловдивчани се опитаха да направят нещо повече в този мач, но с 9 души беше трудно. Нова грешка на съдийската тройка доведе до трети гол за домакините. При една атака, реферите не видяха 3 метрова засада при пас към нападателя. От създалата се ситуация не беше трудно домакините да отбележат отново - 3:1, като този резултат се оказа краен.

Така "Марица" ще зимува на 4-та позиция, но запазва съвсем реални шансове за атакуване на първото място, даващо право на промоция в "Б" група.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: