ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се превръща в люпилня за таланти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:51 / 26.11.2014Коментари (12)5801
© Plovdiv24.bg
Ботев ще се превърне в люпилня за таланти. Ръководството на "жълто-черните" все по-сериозно обмисля, че е дошъл моментът тази идея да бъде реализирана на практика, твърди "7 дни спорт". 

По непотвърдена официално информация тази възможност е обсъждана на някое от регулярните заседания на Съвета на директорите на клуба. Целите на прилагането на този модел са две. Едната е постепенно в представителния отбор да пробият кадри от школата на "канарчетата", които да са гръбнакът на тима. Другата е по този начин Ботев на практика да се самоиздържа, осъществявайки изходящи трансфери на бъдещите си звезди. Така клубът ще може да се финансира от продажбата на младите си таланти, които изгреят на футболния небосклон. 

Реалното превръщане на "канарчетата" в инкубатор за бъдещи млади звезди се очаква да стартира с пълна сила от идната пролет. Не е тайна, че след проблемите около КТБ Ботев вече не е познатият финансов рай до края на миналия сезон. Затова ръководството на клуба ще търси начин за осигуряване на значителна част от бюджета си за в бъдеще, реализирайки продажби на своите млади играчи. 

А за превръщането на "канарчетата" в люпилня за таланти, пловдивчани разполагат с перфектни условия - най-модерната база на Балканския полуостров. Пришпорването на нещата е наложително и за осигуряване на стабилното съществуване наБотев в бъдеще. Половин дузина от налаганите вече в отбора младоци в лицето на Милен Гамаков, Цветелин Чунчуков, Александър Колев, Божидар Васев, Радослав Терзиев започнаха да хващат окото дори и на клубове от чужбина.
Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Непрекъснато се убеждавам, че тука е пълно с абсолютни олигофрени и от двете страни. Хората са ви написали, че талантите се излюпват в отбора, а не че са юноши. Има се предвид, че Ботев им е нещо като трамплин в кариерите.
-2
 
 
Сладки приказки на Тервел.....до следващият мач с Левски....
-2
 
 
Поредната порция звезден прах за промиване на мозъци е това което е написано по-горе.Хайде наивниците започвайте да се радвате и да сънувате и вие светлото бъдеще което се задава от тези който са начело на клубът ни в момента.И как точно го изчислиха от пролетта на следващата година просто не ми го побира акъла .За съжаление колкото е и смешно толкова и е жалко всичко това
-3
 
 
Тези хора явно си нямат и най-малкота представа с какво се занимават. Имам чувството че тези статии са написани предварително и само ги пускат периодично за да поуспокоят страстите на хората. То така става от днес за утре. Тези горе описаните успяхте да ги привлечете от чуждите школи, а после? Все така ли с чужди деца? Колко време ще е нужно за да се изгради един играч от дете? Един! Седнали да ми пишат за цял или половин отбор от юноши. Клоуни!
+10
 
 
Милен Гамаков, Цветелин Чунчуков, Александър Колев, Божидар Васев, Радослав Терзиев. Кой от тези е наш юноша, че не се сещам?
+1
 
 
Какви таланти са на Ботев като са от друга школа?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: