ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тервел Златев: Няма да махаме Вили Вуцов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 26.11.2014Коментари (56)8679
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев категорично отрече възможността старши треньорът Велислав Вуцов да бъде уволнен. Информациите, че наставникът ще бъде освободен, се появиха след тежката загуба от Левски. За негов заместник бе спрегнат Антон Велков.

"Няма да махаме Вуцов. Омръзна ми само да опровергаваме подобни твърдения. Гледаме в перспектива и трябва да си извадим поуките от поражението от Левски. Срещу Славия ни чака тежък мач", заяви шефът на Ботев.

Въпреки това не е изключено, ако "канарчетата" останат извън Топ 6, все пак да се стигне до треньорска рокада.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Че Овчия не става го знаят в цяла България. Нищо ново. А защо го допуснахме питам? Защо не направихме нищо за да защитим Ферарио. Това беше нашия човек а допуснахме Кривия да си играе игрите и да докара Мърльо? Явно играчите от ръководството добре ни обработиха, че никой не иска да седне на горещия треньорски стол. Този Тервелчо явно е "добър" играч. За 10г работа в Футболния съюз добре е изучил "занаята". Още началото на управлението си направи така, че да се освободи от малкото останали истинските Ботевисти, оцелели от престоя на Кривия ръководител. Направи всичко възможно и успя да се освободи от хора от ръководството които му пречеха да се докопа до пълната власт.Джиджев е в ръководството само за парлама. Овчият ВЪН докато не е късно и Да покажем на Тервелчо,че Ботев Пд не му е бащиния.
-3
 
 
Предстои изключително важен мач за любимия ни "Ботев"Пловдив а вместо спокойствие .....една голяма "говорилня"!Според мен в момента просто трябва да изчакаме последните мачове до края на 2014 и тогава да анализираме.Мургавите "коментатори" от "Лаута" ги разбирам,при тях злобата, омразата и очева/и/дната простотия са начин на живот."Легендите"намериха ли си работа или продължават да са трайно безработни?
-1
 
 
То от моето мнение едва ли се интересуват там от Управата, ама да ви кажа де-хич и не ми пука дали ще махате Вуцов , дали ще идва Пенев, дали Петев каните. С това смешно първенство, с тия нагласени мачове- предпочитам да гледам английското или немското първенство, отколкото това долнопробно порно с Уевски . Даже и една порно като хората не може да направите! Но за да е цирка пълен- поканете за помощник на Вуцов например Ал. Станков, или Добри Митов -разкрасете малко главните актьори, добавете още изтъкнати персонажи .Ей на-на лайнаута това правят- знаят ,че в ритането на топка не ги бива- декларации пишат, трибуни строят, президенти сменят, треньори също, потници колят и бесят там- ей тва е качествен цирк! А при нас-долнопробна работа..
+2
 
 
Вярно е, че с никакви юноши не играем,а с футболисти, които би трябвало да са много по-добри от тези на Локо Сф,Локо Пд,Черно море, че дори и Левски, но на практика не е така. Юношите ни, които дори Мъри пускаше-Серкан и Наско Милев не попадат дори в групата, да не говорим за младежкия национал Дрянов, който сам победи ЦСКА при дубъла, а няма 1 изиграна минута.Тук продължава да се пише за някакви ботевисти да поемели отбора, това са пълни глупости, не ни трябват такива, защото между тях няма нито един специалист доказал се някъде. Вечно лансираният Видолов 10 години не може да вземе лиценз Про, за какво говорим!
0
 
 
Тервелееее....,не Вили е спецалиста по ветеринарна медицина и спешна реанимация на говеда,а ти и разни Титивци!Питайте Коцето Видолов!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
От известно време това ръководство ни промива мозъците, че не е фатално ако сме извън шестицата. Че се играе едва ли не с децата и за това каквото стане и т.н. Направих си труда да видя с какви юноши играхме с/у говедата: Адам Стаховяк -28г, Роман Инез-27г, Росен Колев-25г,Йордан Христов-31, Мариян Огнянов-26г, Томаш Иршак-30г, Лъчезар Балтанов-26г , Божидар Васев-22г, Момчил Цветанов-24г, Иван Цветков -35г, Цветелин Чунчуков-20г. Няма нито един юноша. Само мъже и то в добра футболна възраст. За какъв млад отбор ни говорят. Ще е абсолютен провал,ако не влезем в първата шестица. 1.Защото ще сме при силните отбори т.е. по интригуващи мачове..2. Ще се пълни стадиона т.е. повече приходи.3. Приходите от ТВ правата ще са многократно повече. И още и още, да не изброявам всичко. Явно в отбора има пари, щом целите не са ни насочени в тази посока. Работата им сякаш е с такива лъжи, да задържат този некадърник на треньорския пост.
+3
 
 
Като ще се връщаме назад, някой може ли да ми даде смислен отговор на въпроса: Защо на Бакала и Видолов не им беше даден шанс и с какво те са по-лоши от Овчия като специалисти?!
+3
 
 
Аз лично знам как работи Вили,проблема е точно в Тервел.Нищо не прави по цял ден.Седи си в офиса пред компа и пише коментари в Спортала.Вън Тервел.Кара служебни коли,харчи пари.Вили дори спи в базата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: