ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В "Коматево" стискат палци за Пламен Николов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 25.11.2014Коментари (8)3607
© Plovdiv24.bg
В лагера на Ботев се надяват Пламен Николов да успее да се възстанови за предстоящия мач със Славия. Пловдивчани гостуват на "Овча купел" в събота, а тази среща може да се окаже рубиконът за амбициите на пловдивчани да финишират в "Топ 6".

29-годишният бранител е с травма в глезена, която го остави извън строя за мачовете с Литекс и Левски. В "Коматево" стискат палци бившият национал да бъде готов 100% за гостуването на "белите", защото при неговото отсъствие защитата на "жълто-черните" не изглеждаше толкова стабилна при загубата с 0:3 от Левски.

Още по темата: общо новини по темата: 20
01.12.2014
01.12.2014
30.11.2014
29.11.2014
29.11.2014
29.11.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Моля Ви спрете с хулите, обидите и оценките за Отбора и Треньора! Бърз преглед на събитията през изминалитете месеци. След поставената под надзор КТБ и проблемите които има Цв. Василев положенито с Отбора беше почти без светлина в тунела. Много футболисти напуснаха. В Отборът бяха привлечени много млади момчета. Един "велик" треньор избяха когато парите свършиха. "Треньор" който ревеше по медиите, че трябва да играят сповече млади футболисти за да има бъдеше БГ футбола. Дойде Вуцов - колко е добър като треньор аз немога да кажа. Но дойде и започна да работи в тази ситуация от която много хора избягаха. Да сте чули от предишните треньори изкаване, че поемат вината за загуба на Отбора? Не сте! Да дадем време на Отбора и Треньора. Само Ботев!
+2
 
 
Тоталният некадърник Вуцов още ли не е уволнен? Или директивата да загубим от Левски дойде от по-високо ниво,а господа Джиджев и Златев? Ако не е от вас, за какво го държите този, който си залагаше главата,че Гаешич е новия Неделев? Аз такъв не виждам, така че режете. Колко пъти му пиша,че Васев не става за бек, вади го в мачовете с Берое (добре,че беше наказан) и Литекс и бием, пуска го отново срещу Левски и видяхме какво направи! Къде са Дрянов,Наско Милев и Серкан, господин Офча глава?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.11.2014 г.
+3
 
 
С Вуцов и вуцовщината - толкова.. То не бяха плонжове, търкаляне по пистата, кривите физиономии, каруцарският език, но зад това прозира една пълна безпомощност да води успешно мачовете. Да, взискателна публика сме, но защото сме от Ботев Пловдив, а не защото не харесваме този или онзи треньор. И всеки треньор трябва първо да разбере това!
+8
 
 
Вили, последният мач се изплю на всичко, направено досега. Следващият такъв ще загубиш всякакво доверие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: