ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вуцов: Всички са срещу Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:58 / 23.11.2014Коментари (24)5179
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Велислав Вуцов пое изцяло вината за загубата с 0:3 от Левски в мач от 16-ия кръг на "А" група.

"Като има такъв резултат е ясно, че най-виновен е треньорът. Приемам всички критики върху себе си. Когато биеме е добре, когато губим трябва да сме откровени и да си казваме истината. Поемам вината, коментарите и анализите за грешките няма да ги правя тук, защото не е редно. Загубихме по нелеп начин, резултатът не отговаря на играта. 

При 0:0 създадохме 3-4 чисти положения, които проиграхме. Левски откри резултата без да има голова ситуация. След това отидохме на един хаос и в хаоса получихме още два гола. Явно има още много да се трудим и да работим. Прегоряхме всички, в това число и аз. Много исках да зарадваме публиката, да им подарим една победа, или поне да не загубим, но не се получи. Съжалявам", коментира Вили Вуцов.

Треньорът скочи и срещу съдийството: "Правилата днес бяха забравени. В 4-та, 5-та минута имаше дузпа за нас, с картон за Крумов. Измислица, премислица. Всички ще бъдат срещу Ботев, всеки ще се натиска да бъде срещу Ботев. До края на сезона ще се борим за влизане в първата шестица. Първенството продължава".

Още по темата: общо новини по темата: 44
27.11.2014
25.11.2014
25.11.2014
24.11.2014
23.11.2014
23.11.2014
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Вили , ВЪН !!! Този футбол го играехме по христолово време.
+7
 
 
Маи и играчите са срещу теб.Взимай си парцалите и изчезни от Ботев говедо долно за целия си треньорски период нямаш победа срещу говедата,ясно ли ти е мършо говежда.
+5
 
 
Вили и ти ли започна като Стойчо, всички са срещу нас? На кой му пука за вас бе Вили? И да влезнете в 6-цата ще сте 5ти или 6ти, кого застрашавате че да се действа срещу вас? Излез като мъж, кажи играхме слабо и паднахме. Не е дошъл края на света, той ще настъпи на 3-ти за теб, ако ви ударим за купата.
+7
 
 
Ако сте мъжкари постъпете, като такива!!! За този месец вземете минимална работна заплата. Останалите пари да отидат за строителството на "Колежа". Ето това е стимул да работите! Това се отнася за всички - от чистача до президента. Ние отделихме от залъка си, мръзнахме и драхме гърла, а накрая бяхме унизени. ВРЕМЕ Е ЗА МЪЖЕ !!!
на 23.11.2014 г.
-3
 
 
Ако Вили има някаква видима вина , това е че се пренави за тоя мач , а с това пренави и момчетата. Отборът игра нервно , хаотично и объркано... желание имаше. Игра - никаква. Все пак трябва да му се даде още шанс на Вуцов , и без това облаците около БОТЕВ не са се разпръснали , не ни трябва сега треньорска рокада.
+2
 
 
Вили бил виновен..... а къде е вината на футболистите. През целия мач играха сякаш им е безразлично какво става. За пореден път показаха че не могат да изиграят един дерби мач.
+7
 
 
Вили и ти не си на ясно, къде си попаднал.Тези мачове с говедата, буферите и чорбата са история. Те се помнят дълго.Този срам, който днес ни го лепна ,много дълго ще ни тежи.Това, ако не си го разбрал - какво правиш тук ?Сега и 5 на 0 да биеш Славия, за нас няма значение.За днес нямам думи, пълен треньорски провал. Такова унижение отдавна не сме преживявали - наясно ли си с това?Гонзо да ни се гаври насред стадиона.Срам, срам, срам!Нямаш никакви оправдания. От тук нататък часовника вече брои за теб.
+3
 
 
Вили казах че със заплахи не става но ти така избиваш комплексите си че си пълен некадърник казах ти да питаш Пулев и той плашеше с какво ли не и си остана същия жалък простак ти си същия простак като него и като твоя другарБай Ганьо вожда на уевски
+3
 
 
Емоциите ти пречат, Вили! Не съм специалист. Да разчиташ на тактика с нулево КПД си меко казано...безсмислено. Може би ръководството ни следва да помисли за смяна на треньора на 14 декември? Не знам. Има кой да решава тези неща, имаме търпение, но и то няма да е безкрайно.
+9
 
 
Този е като Бойко Борисов, все някой му пречи. Вилии Вилии от всяко дърво свирка не става.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: