ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно събрание в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 18.11.2014Коментари (38)9567
© botevplovdiv.bg
Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев гр.Пловдив, на основание чл.9 от Устава и свое Решение, взето на заседание от 11.11.2014 г., свиква извънредно Общо събрание на членовете си, което ще се проведе на 14.12.2014 г. от 9:00 часа в гр. Пловдив, ул. "Лев Толстой" №6, хотел "Империал", зала "Империал", при следния дневен ред:

т.1. Освобождаване на членовете на Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев

т.2. Избор на нови членове на Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев

т.3. Изменение и допълнение на Устава на Сдружение ПФК Ботев

т.4. Разни

В случай, че в посочения час на събранието не е налице кворум за редовното му провеждане, същото ще се отложи с 1 час по-късно, след което ще се проведе при същия дневен ред, независимо от броя на присъстващите и представени на него членове на Сдружението.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Дойде ГЕРБ на власт - този път няма прошка - турските финансисти избягаха от България, скриха се в сръбски кафани и не смеят да мръднат! Дотук с измисленото от БКП отборче АФД"Тракия", което затри един истински пловдивски отбор-национален шампион - СПАРТАК - Пловдив!?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Върнахте ли прасето на Жерар Депардио?
+6
 
 
Ауууууу, ваксаджиите са изпаднали в истерия. Добър знак :)
+6
 
 
Някои раздават квалификации за крадци и кражби, само по писания и слухове. Когато се докаже, че има откраднати 4 млрд. лв., или че Цветан Василев е откраднал макар и стотинка, може да ми се обадите! Дотук към Цветан Василев е повдигнато обвинение единствено за подбуждане на трети лица към присвояване. Доказателствата по това обвинение са представени пред сръбския съд. Статистиката не показва, че прокуратурата в общия случай събира необходимите доказателства! Ако се установи, че някой е откраднал сумата от 206 мил. лв., подбуден от Цветан Василев, каквото е предположението на прокуратурата, те ще бъдат открити, сигурен съм. Твърдението на защитата е, че тази сума не е открадната, а е отпусната като кредит към Бромак, по електронен път, която е дължима, и е налична. Обезценката на кредитите в размер на 4,222 млрд. лв. прокуратурата не ги е квалифицирала като откраднати. Това е максималната загуба, която може да претърпи банката, ако всички кредитори престанат да обслужват кредитите си. Съмненията на прокуратурата за кражба са само за сумата от 206 мил. лв. Отпускането на необезпечени кредити не е противозаконно, и не може да се търси наказателна отговортост. Говори се за откраднати четири милиарда, вярно е. Това говорене е от хората, обвързани с групата, участваща в грабежа на банката. Жалко е, че мнозина са леко манипулируеми, и искрено вярват, че наистина има някакви 4,222 млрд. лв., които са откраднати от Цветан Василев! Този грабеж е подобен на зъбния данък в турско време. Организирана престъпна група, подопомогната от редица държавни институции, се опитва да ограби КТБ, и обвинява ограбения, че сам е ограбил банката си! Някои хора прибързват, като отписват Цветан Василев. Аз съм убеден, че Цветан Василев ще изчисти името си, дори ако се наложи чрез арбитражен съд!
+11
 
 
Мюмюните от Лайнутджамия пак неадекватни се изказват ,четете бе цвят лилЯв стига сте чели само заглавията на статиите за Ботев.Ясно е записано събрание на Сдружение ПФК Ботев ,ама кой да чете то черните са само кофермани,наркомани и катунари.
+12
 
 
Потниците тотално изтрещяха. То бива злоба и комплекс, ама тяхното е нелечимо. Давят се в злоба. Всъщност е написано за какво е събранието. Е, най-вероятно ще бъдат вдигнати бонусите и тавана на заплати. Потниците ако се интересуваха толкова и от Локо - нямаше да са на това положение. Сигурен съм, че повечето от тях не знаят как се издържа Локо Пд, но са по-наясно с нещата в Ботев. Срам! То не е и срам, а смях.
+6
 
 
Между другото виждате първенството ни е интересно.Виждате ние,Берое,ЦСКА,Ботев показват добър футбол за стандартите ни.Имаме хубави стадиони.Дано българския футбол пребъде.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Героят на Ботев: Не допускаме голове и ставаме още по-силни
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: