ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неприятна загуба за Марица, тимът загуби първи точки у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:28 / 16.11.2014Коментари (2)3715
©
Отборът на "Марица" загуби от "Свиленград" с 1:3 в мач от 15-ти кръг в Югоизточна "В" група, като това беше първа домакинска загуба за маричани. 

На тежкия терен на стадион "Марица" гостите се приспособиха по-добре. През целия двубой те организираха опасни контраатаки, като това им донесе успех. С два гола в началото и края на първото полувреме, гостите поведоха с комфортното 0:2. Между двата гола пловдивчани нацелиха веднъж гредата и на няколко пъти можеха да изравнят след карамболи в наказателното поле на гостите. 

През второто полувреме "жълто-сините" упражниха натиск и върнаха едно попадение чрез Ирфан Юсеинов - Арфата в 64-та минута, който разстреля вратаря на "Свиленград" с диагонален удар от близко разстояние. Последваха няколко пропуска пред вратата на гостуващия тим. Отново гредата се оказа техен верен помощник. При една от опасните контри, след не добре избита топка, двама футболисти се озоваха лице в лице с чудесно представилия се в този мач вратар на "Марица" Стефан Йонов и резултатът стана 1:3.

Последва дълго, но основателно оспорване от страна на маричани за не отсъдена засада. Съдийската тройка като цяло не се справи с двубоя и допусна много грешки, като това бе поредната сериозна такава. От тук до края последваха пропуски на Кристиян Павлов, Виделен Сердарски, Асен Кочев и Ирфан Юсеинов, но гол така и не падаше. 

За капак главният съдия подмина и дузпа за игра с ръка на защитник в зелено-жълто в наказателното поле. Резултатът 1:3 се запази до края и така маричани загубиха този двубой, който беше последен домакински за "жълто-сините". В следващият кръг "Марица" почива, а в последния за есенния полусезон 17-ти кръг гостува на "Димитровград".

След този кръг "Марица" остава лидер с 28 точки, но шансовете тимът да зимува на върха значително намаляха. "Поморие", "Евроколеж" и "Миньор" (Раднево) са с по 26 на следващите три места. "Свиленград" е 7-ми с 21 точки.

МАРИЦА - СВИЛЕНГРАД 1:3
0:1 Владислав Ямуков 9'
0:2 Стоян Костадинов 45+1
1:2 Ирфан Юсеинов 64'
1:3 Петър Димитров 80'






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Загубата не значи нищо! Момчета - гледайте напред! Ние верните маричани сме с вас!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 16.11.2014 г.
+6
 
 
Вижда се, че Ал. Петров има сериозни намерения за клуба. Дано Марица стигне до А група.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: