ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак загуби у дома от Миньор след обрат в края
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 03.11.2014Коментари (0)1405
©
Спартак записа втора домакинска загуба в Югоизточната "В" група, след като допусна обрат в мача с Миньор (Раднево) за 1:2. В 11 изиграни срещи отборът има само два спечелени мача и само 7 отбелязани гола, което води до изключително лошата позиция в края на таблицата.

Срещата започна добре за "гладиаторите", които поведоха в 15-ата минута чрез Христозов. При един корнер играчът засече топката с глава и тя нацели страничната греда, при което отново попадна при него и той с крак я мушна зад вратаря за 1:0. Играчите на Миньор се опитаха да създадат някакъв натиск, но така и нямаха чисто голово положение. В средата на частта Юруков пропусна да покачи преднината за Спартак. В 30-ата минута съдията бе главно действащо лице като не показа червен картон на играч на Миньор. Това полувреме приключи с минимална преднина за Спартак.

Втората част бе преломна в мача. В нея се получи пълен обрат на резултата. Интересното тук бе, че отново съдията спести червения картон на същия играч от Миньор, което доведе до емоции на терена. Малко по-късно треньорът на гостите се усети и смени рисковия играч.

В 70-ата минута гостите изравниха след изключително нелеп гол. При едно разбъркване бе отправен удар към Начев, който в опита са да хване топката допусна тя да премине между краката му. Последваха две чисти положения за гол за спартаклии. Първо Асенов сам срещу вратаря не успя да отбележи, а след това и удар на Станев бе изчистен току пред голлинията. В това полувреме гостите бяха малко по-активни, но младите играчи на Спартак противодействаха добре. Студеният душ и загубата на точки за Спартак дойде в самия край на срещата. В 90-ата минута играчите на Миньор направиха мигновена контраатака, която донесе победата на тима от Раднево.

Състав: Начев, Здравчев, Христозов, Харлов, Кумбаров (70 - Дошков), Иванов, Асенов (85 - Р.Колев), Станев, Д.Колев, Юруков, Михайлов (65 - Фанев)







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Един гол дели Спартак от голямо постижение
ПФК Спартак: Напред към Втора лига!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: