ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица разби Сливен, Сердарски се от отчете с хеттрик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 02.11.2014Коментари (1)1768
©
Отборът на "Марица" разгоми гостуващия "Сливен" с 5:0 в мач от 13-ти кръг в Югоизточна "В" група. Хеттрик за победата отбеляза Виделен Сердарски, а по още един гол добавиха Кирил Ангелов и Благомир Мастагарков, като "жълто-сините" пропуснаха още една дузина сто процентови положения.

"Марица" надигра тотално своя съперник, а гостите достигнаха до едва един по-опасен удар, отразен от Стефан Йонов, при една от общо четирите атаки на гостите. 

Виделен Сердарски отбеляза за 1:0 от пряк свободен удар в 30-та минута. Почти по същият начин отново той удвои в края на полувремето. Близо до гола бяха още Кристиян Павлов, Йълмаз Сюлейман, Стойчо Бебелеков, Ирфан Юсеинов и отново Виделен Сердарски. Веднъж и гредата помогна на тима от града на стоте войводи.

През второто полувреме нещата на терена не се промениха. При поредния пряк свободен удар в 56-та минута, Виделен Сердарски центрира топката в наказателното поле. С нея не успя да играе никой, тя се тупна за втори път пред вратаря и прескачайки го, влетя в мрежата за 3:0. 

Влезлият малко по-рано Кирил Ангелов направи 4:0, след плътен удар от границата на наказателното поле в 68-та минута. Друга смяна - Благомир Мастагарков вкара за 5:0 в 81-та минута с удар от близо, като това бе негов първи гол за "Марица" в официален мач.

"Войводите" могат да бъдат доволни, че резултатът не набъбна още, след още три пропуска на Мастагарков, по един на Кристиян Павлов и Кирил Ангелов.

Така "Марица" постигна разгромна победа само с 5:0, а младият сливенски тим не показа нищо смислено през целия мач. Пловдивчани остават лидери в групата с 27 точки, пред "Евроколеж" с 25, "Поморие" и "Миньор" (Раднево) с по 22. "Сливен" е на 15-та позиция с едва 5 точки. В следващият 14-ти кръг маричани почиват.

Марица - Сливен 5:0
Виделен Сердарски 30‘, 43‘, 56‘, Кирил Ангелов 68‘, Благомир Мастагарков 81‘
Пловдив, стадион "Марица" - 150 зрители

Югоизточна "В" група, 13 кръг, резултати от съботните срещи:
Марица - Сливен 5:0, Спартак (Пловдив) - Миньор (Раднево) 1:2, Гигант (Съединение) - Поморие 2:0, Евроколеж - Розова долина 2:0, Димитровград - Загорец 0:0, Несебър - Левски (Карлово) 0:1. Почиват Свиленград и Асеновец, а в неделя е срещата Стара Загора - Тунджа (Ямбол).







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: