ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Сф U21 нанеса първа домакинска загуба на Ботев U21
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 22.10.2014Коментари (0)1776
Ботев допусна първа загуба като домакин в първенството при U21. В мач от 12-ия кръг "канарчетата" загубиха с 0:2 от столичния Локомотив. Двубоят се игра на стадион "Беркут" в намиращото се до Пловдив село Брестник. Двата отбора изиграха изпълнен с голови положения двубой. "Жълто-черните" изиграха добра първа част, но направиха множество пропуски пред противниковата врата. В тази среща Петър Пенчев разчиташе предимно на футболисти, родени през 1996 година.

В 3-ата минута Наско Милев бе фаулиран пред наказателното поле, но главният съдия пусна добър авантаж, след който "жълто-черните" направиха добра атака и топката се озова в Милев, който шутира от от 15 метра, но в тялото на защитник. В 10-ата минута Емил Камберов центрира отдясно и в опита си да изчисти топката защитник в "червено-черно" за малко да я прати в собствената си врата. В 12-ата минута, след ново центриране, Росен Колев засече топката с глава към Лазар Марин, който от няколко метра от отлично положение прати коженото кълбо в аут.

В 22-ата минута пловдивчани осъществиха продължителна атака, при която Валентин Томов намери Наско Милев, който от своя страна пусна към Лъчезар Ангелов и той стрела от границата на наказателното поле, но вратарят на гостите се намеси отлично и спаси. В 35-ата минута "жълто-черните" направиха контраатака, при която Емил Камберов намери Наско Милев в наказателното поле, нападателят си спря топката и стреля, но покрай вратата. 60 секунди по-късно Преслав Йорданов се озова очи в очи с вратаря на Ботев и стреля, но в аут. В 39-ата минута Йорданов отново бе изпуснат от отбраната на "жълто-черните" и навлезе в наказателното поле, след което потърси контакт с вратаря Мартин Димитров и падна за дузпа. Главният съдия прецени, че има нарушение срещу нападателя и посочи бялата точка, а 11-метровият наказателен удар бе реализиран - 0:1. В ответната атака Боримир Карамфилов нахлу отдясно в наказателното поле на Локомотив и отправи диагонален удар, но топката мина покрай вратата.

В 48-ата минута "червено-черните" направиха опасна атака по левия фланг, завършила с неточен удар от няколко метра. В 50-ата минута Емил Камберов премина през няколко защитника на Локомотив и се опита да навлезе в наказателното поле на гостите, а защитник на софиянци в опита си да изчисти топката я прати на сантиметри от страничната греда. В 52-ата минута, след бърза контраатака, гостите имаха претенции за втора дузпа, но този път главният съдия остана безмълвен.

2 минути по-късно Преслав Йорданов остана сам с Мартин Димитров, преодоля го и стреля, но от малък ъгъл и неточно. В 62-ата минута гостите удвоиха преднината си, след като футболист в "червено-черно" шутира от 30 метра, Мартин Димитров не се намеси добре и топката влетя за втори път в мрежата му. В 75-ата минута гостите бяха близо до трети гол, но удар от близка дистанция бе спасен от Мартин Димитров. Минута по-късно Гери Димитров пусна към Виктор Пенчев, който се озова в наказателното поле на гостите, но се засуети и топката му бе избита. В 90-ата минута Пенчев получи топката в пенала на гостите и останал сам с вратаря на Локомотив стреля, но право в тялото на стража.

Съставът на Ботев: Мартин Димитров, Никола Марин, Росен Колев, Владимир Айтов, Лазар Марин, Валентин Томов, Серкан Юсеин (46' Виктор Пенчев), Лъчезар Ангелов (73' Гери Димитров), Емил Камберов, Боримир Карамфилов, Наско Милев (70' Рангел Игнатов)

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: