ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (25) | Вчера (28)
Без победител в малкото пловдивско дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 16.10.2014Коментари (0)2963
© botevplovdiv.bg
Локомотив и Ботев завършиха 1:1 в отложен мач от първенството при набор 2001. Двубоят се игра на изкуствения терен в парк "Лаута" и по програма бе от първия кръг, но в края на септември бе отложен заради липса на съдии.

Двата отбора си поделиха по едно полувреме и заслужено срещата завърши наравно. Още във втората минута момчетата на Стефан Стоянов направиха изключително красива атака с едно докосване, при която Иван Василев остана очи в очи със стража на "смърфовете" и вкара за 1:0. В 4-ата минута Веселин Фърцов намери Петър Караангелов, който стреля от границата на наказателното поле, но в аут. 4 минути по-късно Карангелов отново шутира, като този път ударът му бе плътен и добре насочен, но вратарят на "черно-белите" спаси.

В 26-ата минута ботевистите направиха изумителен пропуск. Кристиан Добрев преодоля с лекота няколко защитника по лявото крило и центрира към непокрития Мартин Петков, който от няколко метра вместо да вкара топката в опразнената врата се засуети и стреля в тялото на притичал защитник. Минута по-късно Габриел Земярски центрира към Веселин Фърцов, но капитанът стреля неточно с глава.

На почивката в състава на "канарчетата" принудително бе заменен голмайсторът Иван Василев, който бе контузен от футболист на домакините при едно единоборство. В първите секунди на втората част Мартин Петков се възползва от грешка при изнасянето на топката от страна на "черно-белите" и стреля от 20 метра, но право във вратаря. В 43-ата минута, напълно нелогично с оглед на представянето на двата отбора, "смърфовете" изравниха. Домакините получиха право да изпълнят свободен удар и след центрирането играч на Локо бе оставен непокрит и с глава вкара за 1:1. При подновяването на играта от центъра Кристиан Добрев премина през няколко защитника и стреля от 25 метра, а топката като по чудо не влезе във вратата на "черно-белите".

В 50-ата минута Добрев отново шутира, като този път от границата на наказателното поле, но стражът на домакините се бе позиционирал добре и спаси. Минута по-късно домакините организираха атака по десния фланг, която завърши с центриране към играч в наказателното поле на Ботев, а той бе оставен непокрит и от няколко метра стреля, но високо над вратата. 5 минути по-късно Кристиан Добрев бе фаулиран по изключително груб начин от противников футболист и също бе заменен принудително. Двете принудителни смени определено оказаха отражение върху играта на ботевистите и до края на срещата те не успяха да стигнат до чисто голово положение. В заключителните секунди на двубоя домакините получиха фаул на дъгата на наказателното поле, след изпълнението на който топката се отклони от напречната игра.

Още по темата: общо новини по темата: 56
18.05.2015
17.05.2015
15.05.2015
05.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Ботев с последна тренировка преди Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: