ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: Не отиваме за 0:0 в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 01.10.2014Коментари (18)6132
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Велислав Вуцов изказа своите очаквания от предстоящия мач на неговия тим срещу ЦСКА за първенството. 

"ЦСКА заслужено е лидер. Във всичките си домакинства вкарват по 3-4 гола. Последният им мач в Стара Загора беше впечатляващо добър. Имат доста добре организирана и играеща здраво защита. Това не означава, че ние сме уплашени и се страхуваме. Най-много обичам такива мачове, в които всички те смятат за обречен или слаб. В нашето първенство всеки може да победи всеки", коментира наставника на "канарчетата", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Виждате, че в нито един мач ние не сме отишли да се затваряме и да играем грозен футбол и само да се отбраняваме. Ние също като ЦСКА сме вкарвали абсолютно във всички мачове. Ако играем за 0:0, няма да спечелим нищо. При всички положения ще търсим гол на "Армията".

Има настроение в отбора, може би малко повече от обичайното. Оставих момчетата малко да се порадват на победата в дербито, която бе абсолютно заслужена", каза още Вили Вуцов. 

Последният уточни, че Мариян Огнянов е напълно готов за мача с "армейците" и ще излезе титуляр на "Армията", за сметка на Момчил Цветанов, който ще отпадне от групата. Двубоят между ЦСКА и Ботев е в петък от 18,45 часа.

Наставникът на "жълто-черните" не пропусна да пожелае успех на Лудогорец довечера срещу Реал (Мадрид) в среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига като потвърди, че самият той ще бъде на стадион "Васил Левски", за да види на живо звездите на кралския клуб. Както е известно шампионът на България е в една група още с Базел и Ливърпул.



Още по темата: общо новини по темата: 19
04.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отиваме да играем нападателен футбол и да надиграем противника за победата.Това можем и това правим.Ако не се получи и загубим няма да правим трагедия,но равният резултат би изглеждал реален.ЦСКА са лидери след заслужена победа под Аязмото,а ние след градското дерби.Ще бъдем на Армията да подкрепяме л'бимците си,а на терена нека победи по-подготвения за срещата.Мотивация не е нужна да се напомня,тя се знае.При победа се намесваме трайно за медали,а при загуба се отдалечаваме.Победа за Ботев е победата за Пловдив.
на 01.10.2014 г.
+5
 
 
Бием и се намесваме в борбата за титлата. ЦСКА са първи и след този кръг пак ще са първи,защото имат най-много точки и защото си ги заслужиха с добрата си игра.
+17
 
 
Имам добро предчувствие! Нямам аргументи. Просто добро предчувствие!
+14
 
 
Даа, за съжаление ЦСКА са силни, но все пак знае ли се
+11
 
 
Мисля, че на нас ще ни е много трудно ! Ботев играе много добър футбол и създава голови положения ! Присъствието на Вуцов ви дава голяма мотивация, но същото се отнася и за нас. Надявам се да стане хубав мач и ЦСКА да победи !
+21
 
 
Отиваме в София без очаквания за нещо значимо. Това означава, че върху момчетата няма да има психически товар /например както беше с Лудогорец в Пловдив/. Надявам се да покажат цялото си можене, което не е малко. Сигурен съм, че ще се получи хубав мач! Който заслужава повече, нека да спечели!
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+18
 
 
Една хубава игра завършила с победа ще бъде супер. Успех канари!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: